UPDATE: Femeia de 38 de ani care alovit mortal, cu mașina, un copil de 3 ani, este în liberatate. Autortitățile așteaptă rezultatul probelor biologice.

Aflată sub influența substanțelor interzise, o femeie în vârstă de 38 de ani, a ucis, lovind cu mașina un copil, în vârstă de 3 ani. Accidentul a avut loc în municipiul Brăila, seara trecută, în jurul orei 19:50.

Drogurile curmă vieți nevinovate

Noaptea trecută, apelul către 112 anunța un accident rutier pe strada Cărămidari din municipiul Brăila.

Polițiștii ajunși la fața locului unde au constat că o femeie, în vârstă de 38 de ani, a accident un copil în vârstă de 3 ani.

La fața locului a intervenit imediat un echipaj SMURD, pentru a acorda copilului îngrijiri medicale. Din nefericire, copilul, în vârstă de 3 ani, a decedat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Femeia a fost testată cu aparatul etilotest și aparatul drugtest.

Rezultatul primul test a fost negativ, în schimb, rezultatul aparatului drug test a fost pozitiv. Șoferiței i-au fost recoltate mostre biologice.

"La fața locului s-au deplasat polițiștii, care, din primele cercetări, au stabilit faptul că o femeie, în vârstă de 38 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cărămidari, dinspre strada Bistriței către strada Avram Iancu, ar fi surprins și accidentat un copil, în vârstă de 3 ani, din Brăila.

În urma evenimentului, la fața locului a intervenit un echipaj SMURD, pentru a-i acorda îngrijiri medicale minorului, însă acesta a decedat, urmând a fi transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila, în vederea efectuării necropsiei.

Citește și: Alcoolul face ravagii pe șosele. Un tânăr s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice, a omorât trei tineri și a accidentat încă trei

Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Aceasta a fost testată și cu aparatul drugtest, rezultatul indicând consumul unei substanțe psihoactive, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice la spital", a transmis IPJ Brăila.

Dosar penal pentru femeia de 38 de ani

Femeia de 38 de ani care a omorât copilul de 3 ani, conducând sub influența unor substante psihoactive, a obținut un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili cauzele în care s-a petrecut accidentul.

Citește și: VIDEO- Șofer drogat, încătușat în stradă. Inculpatul s-a ales cu dosar penal și cu permisul reținut


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si