Caz neașteptat la Vaslui. O femeie a băut diluant și a ajuns în comă la spitalul din Iași, apoi a ajuns cu elicopterul SMURD la Iași. Acesteia i s-au făcut spălături stomacale.
Nu se știe deocamdată dacă victima a vrut să se sinucidă sau a fost un accident.

Citeste si: Un bărbat a murit în timp ce întindea rufe la uscat

Un bărbat a murit în timp ce întindea rufe

Un bărbat de 32 de ani și-a pierdut viața în timp ce întindea rufe la uscat, peste balcon. Acesta a căzut de la etajul patru. 

Incident tragic pentru un bărbat de 32 de ani din  Cluj Napoca.  Acesta a murit în timp ce încerca să pună rufele la uscat.

Într-un moment de neatenție, a căzut de la etajul patru al unui bloc. Medicii nu au mai putut face nimic decât să constate decesul.

Citeste si:  Un copil de un 1 an și 8 luni a căzut de la etajul al doilea al unui bloc

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Incidentul s-a întâmplat la un bloc din Mănăștur. Bărbatul prezenta multiple traumatisme și se afla în stare de semiconștiență și necooperant, iar la scurt timp a intrat în stop cardio-respirator și s-a declarat decesul.

Citeste si:  Un pacient al Spitalului Judeţean Piteşti a decedat după ce a căzut de la etajul șase

Un copil de un an și 8 luni a căzut de la etajul al doilea al unui bloc 

Un copil a fost dus cu elicopterul SMURD la București, după ce acesta a căzut de la etajul al doilea al unui bloc. Copilul de un an și 8 luni a suferit răni grave, după ce s-a urcat pe un calorifer și a căzut de la etajul al doilea al unui bloc din Giurgiu. 

Citeste si:  Un pacient al Spitalului Judeţean Piteşti a decedat după ce a căzut de la etajul șase

Poliția a fost sesizată de o femeie în momentul în care copilul a căzut de la etaj. Incidentul s-a petrecut pe strada Tineretului.

Citeste si:   Ionuț a murit în Germania. Românul a vrut să facă o glumă și a căzut de la etaj

Acesta a fost transportat la Spitalul de Urgență Giurgiu, ulterior fiind transportat la   Spitalul Clinic de Urgență Copii "Grigore Alexandrescu"   din București.
În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si