Close sidebar
Close sidebar

O femeie a ajuns să plătească o sumă uriașă unui bărbat, după ce a fost șantajată cu poze indecente

Un bărbat în vârstă de 33 de ani din Suceava a fost arestat preventiv, după ce a obligat o femeie să plătească o sumă colosală.

Diana Puiu,

O femeie a ajuns să plătească o sumă uriașă unui bărbat, după ce a fost șantajată cu poze indecente

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Femeia a fost șantajată de către bărbat cu poze indecente, iar aceasta a fost nevoită să plătească o sumă uriașă pentru a nu face publice pozele. Bărbatul i-a cerut suma de 20.000 de lei.

Citește și: O prezentatoare de la BBC Sport, expusă indecent pe Tinder și alte site-uri de întâlniri- FOTO

„Bărbatul de 33 ani a fost depistat pe sensul de ieşire din ţară în P.T.F. Borş. În continuare, la PTF Borş s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale – Poliţia Câmpulung Moldovenesc, ocazie cu care mandatul de aducere a fost pus în aplicare. Faţă de bărbatul de 33 ani a fost continuată urmărirea penală şi dispusă reţinerea acestuia pe o perioadă de 24 de ore, după care a fost pusă în mişcare acţiunea penală şi prezentat Judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc, care a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă

de 30 de zile”, a arătat sursa citată.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În urma perchezițiilor, mai multe telefoane mobile au fost ridicate, fiind cele unde erau probele. Fenomenul se aseamănă mult cu cel specific metodei Loverboy.

Citește și: O polițistă a fost transformată în damă de companie fără să știe. „Ofer partide amoroase”

O prezentatoare de la BBC Sport, expusă indecent pe Tinder și alte site-uri de întâlniri 

O jurnalistă de la postul britanic de stat BBC, Emma Jones, a descoperit că i-a fost furată identitatea în mediul online.

Fotografiile cu ea erau publicate pe „site-uri "X-rated" și oamenii credeau că își dorește aventuri extraconjugale.

Emma Jones, o prezentatoare de la postul  BBC Sport, a descoperit mai multe fraude online cu identitatea ei. Persoane necunoscute au folosit fotografiile ei pentru a atrage click-uri și persoane pe site-uri de întâlniri.

Citește și:  Soțul polițistei care a participat la orgiile din secție nu știa de aventurile ei cu cei 6 ofițeri

În postările  distribuite de Emma Jones pe Instagram, ea le-a mărturisit celor 377.000 de urmăritori ai săi că nu era de fapt ea în spatele profilurilor din Tinder, potrivit  Metro.co.uk.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI