O femeie nu a mai ținut cont de absolut nimeni și nimic și a oprit mașina în centrul orașului, blocând traficul, pentru a face amor cu partenerul ei.

Din cauza acestui incident, traficul a devenit inimaginabil de greoi, motiv pentru care ceilalți participanți la trafic au alertat autoritățile. 

Citește și: Intrigă în Casa Iubirii! Fetele au chef să se joace: „Deci, e vreuna care nu se epilează?”

Oamenii legii au fost certați pentru întreruperea actului sexual

Potrivit procuraturii, inculpata a fost arestată de către ofițerii de circulație de la Postul de Poliție Kasarani care se aflau pe șoseaua din apropierea mall-ului Thika Road. 

Instanța a reținut că la data incidentului, polițiștii rutieri care se aflau pe șosea au fost atrași de agitația din trafic și au căutat imediat să stabilească cauza blocajului, notează The Citizen.

Citește și: VIDEO Preot filmat când sfinţeşte o mașină de lux şi dă cu mir pe motorul acesteia

Atunci când s-au apropiat de vehiculul în care se desfășura o partidă de amor intensă, autoritățile au avut o surpriză. La volanul mașinii era o femeie care își consuma dragostea cu un bărbat, iar mașina a fost lăsată de izbeliște, în mijlocul drumului, poftele fiind mai importante decât circularea regulamentară pe șosea.

Citește și: Coincidență sau nu? Shakira și Gerard Piqué sunt născuți în aceeași zi, pe 2 februarie. Cum își sărbătoreau cei doi zilele de naștere pe vremea când erau împreună

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Totul s-a întâmplat pe un drum aglomerat, iar ofițerii i-ar fi întrerupt politicos pe cei doi și le-au cerut să se mute pe alee. Tot ce au primit autoritățile la schimb a fost ostilitatea, deoarece protagoniștii partidei de amor au fost vizibil deranjați de intervenția lor.

„Infuriată de solicitarea poliției de a pleca, inculpata a început să insulte ofițerii care erau înarmați și chiar îi îndemna să deschidă focul” , a afirmat procurorul citind faptele.

Citește și: O femeie și-a dat seama că e înșelată de soț dintr-un selfie primit de la bărbat. Ce greșeală a comis

Femeia a pledat vinovată

Femeia, din Nairobi, a fost prinsă în fapt pe data de 24 ianuarie și a fost amendată cu 400.000 de shillings, în schimbul pedepsei cu închisoarea, potrivit presei kenyene.

Șoferița a fost condamnată de a după ce a pledat vinovată pentru acuzațiile de tulburare și obstrucționare a traficului la Thika Road Mall din Roysambu pe data de 24 ianuarie 2023.

Citește și: A muncit toată viața, iar acum a ajuns să trăiască de pe o zi pe alta. Cum a ajuns aceasta să trăiască în mașină

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Inculpata a fost trimis în judecată și i s-a cerut să se prezinte în instanță pentru a răspunde la acuzațiile care i-au fost aduse.

Femeia a cerut instanței să fie mai îngăduitoare și chiar să fie iertată pentru fapta sa, specificând că are remușcări și că nu va mai face niciodată așa ceva.

Citește și: Philip de la "Puterea Dragostei" s-a căsătorit. El și soția lui plănuiesc deja să-și mărească familia: "O să vină și copilul"

Pentru atenuare, femeia a cerut instanței să mai multă îngăduință, ba chiar să fie iertată pentru fapta sa, spunând că are remuşcări și nu va mai repeta niciodată un lucru asemănător.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si