Prabhu Ramamoorthy, un barbat de 34 de ani, calatorea alaturi de sotia sa, insa acest lucru nu l-a oprit sa o agreseze pe femeia care statea langa el, potrivit BBC.
Victima a declarant politistilor, potrivit BBC ca s-a trezit speriata, cand a descoperit ca are buza desfacuta la nasturi, iar mana barbatului se afla in pantalonii ei.

Ramamoorth neagra aceste acuzatii, afirmand ca el, de fapt, dormea dup ace luase o pastila care sa-l ajute in acest sens.

In urma plangerii inaintate de victima, barbatul a fost arestat, iar procurorii au declarat că a fost acuzat de abuz sexual agravat.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Sotia agresorului i-a sarit in aparare, afirmand ca ea a dormit, intreaga cursa, pe genunchii sotului sau, iar acesta nu ar fi avut cum sa atinga o alta femeie. Ba mai mult, partenera barbatului a mai adaugat ca a cerut sa fie mutate de langa victima, insa insotitorii de bord neaga acest fapt.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si