Coliziune într-o parcare din Agapia. Un autoturism a lovit un pieton și alte trei mașini parcate.
„Astăzi, 29 ianuarie, în jurul orei 15:00, poliţiştii Formaţiunii Rutiere Târgu-Neamţ au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 15C, în localitatea Agapia.

Citește și: Urmărire a Poliției pe un pod din Iași. Autoturismul și mașina de Poliție au căzut în apă

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce o tânără, de 20 de ani, din Vânători-Neamţ, conducea un autoturism pe Drumul Naţional 15C, în localitatea Agapia, ar fi efectuat viraj la stânga, moment în care ar fi intrat în coliziune cu un autoturism ce circula din sens opus, condus de un tânăr de 23 de ani, din Petricani”, au transmis, duminică, reprezentanții IPJ Neamţ, citați de news.ro.

Citește și: Accident rutier în Otopeni. Patru oameni au fost răniți în urma impactului

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În urma impactului, autoturismul condus de tnărul de 23 de ani a acroșat o femeie de 55 de ani, care se deplasa în calitate de pieton în parcarea pensiunii. Aceasta a fost rănită.

Urmărire a Poliției pe un pod din Iași. Autoturismul și mașina de Poliție au căzut în apă

Două mașini au căzut, noaptea trecută, în râul Bahlui. Un autoturism care fugea de Poliție și mașina de Poliție au căzut în apă. 

Polițiștii au început urmărirea unui autoturism care nu a oprit la  semnele polițiștilor.  În timpul intervenției, atât mașina de Poliție, cât și autoturismul, au căzut în apa râului Bahlui, în orașul Hârlău, Iași.

Citește și: Grav accident rutier: un autoturism și o basculantă s-au ciocnit violent

La locul accidentului au intervenit medicii care au găsit doi polițiști răniți, unul de 24 de ani, cu fractură de claviculă și traumatism toracic, iar a doilea, de 20 de ani, cu răni ușoare.

Citește și:  Doi copii au ajuns la spital, în urma unui impact violent dintre două mașini într-o parcare

“Ambii au ieşit singuri din maşină, fiind stabili hemodinamic și respirator și au fost transportați la UPU a Spitalului Sf. Spiridon”,  a declarat prof.dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si