Close sidebar
Close sidebar

O femeie a fost amendată cu 3.000 de lei după ce a abandonat 9 căței într-o pungă de rafie. Cățelușii au fost salvați

O femeie provenită din oraşul Haţeg a primit o sancțiune contravențională în valoare de 3.000 de lei după ce a abandonat, într-un sat din apropiere de Petroşani, nouă pui de câine născuţi de foarte scurt timp. Cățelușii au fost salvaţi de poliţiştii de la Protecţia Animalelor şi duşi la un adăpost, a anunțat miercuri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Alexandra Costea,

O femeie a fost amendată cu 3.000 de lei după ce a abandonat 9 căței într-o pungă de rafie. Cățelușii au fost salvați

[Sursa foto: Facebook- Poliția Română]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Femeia a pus nouă cățeluși abia născuți într-o pungă de rafie, după care, a decis ca în apropriere de satul Petros, să îi abandoneze. Peroana în cazuă a scos cățeii din maşina în care se afla, iar fapta acesteia a fost sesizată de un martor şi raportată mai apooi oamenilor legii.

Femeia a primit o amendă în valoare de 3.000 de lei

"În urma activităţilor investigative, poliţiştii au identificat persoana care a abandonat animalele, o femeie în vârstă de 32 de ani, din Haţeg, care a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 3.000

de lei", a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Citeste si: Doi suceveni au plecat în Kiev să vadă dacă e război sau nu: „A început să se bombardeze lângă noi”

În urma demersurilor făcute de către oamenii legii din Hunedoara, persoana sancţionată a fost de acord să o lase pe mama puilor la adăpostul care i-a preluat pe căţei, pentru a-i putea alăpta mai departe.

Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a despărţit doi pui de câine de mama lor

În luna ianuarie a acestui an, un bărbat în vârstă de 45 de ani din comuna Teleşti a fost cercetat de oamenii legii după ce ar fi despărţit doi pui de câine de mama lor, apoi i-ar fi abandonat, potrivit IPJ Gorj.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, Corina Scurtu, în data dee 18 ianuarie 2022, ofițerii de poliție din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un autor necunoscut ar fi despărţit doi pui de câine, în vârstă de aproximativ şase săptămâni, de mamă, iar ulterior i-ar fi abandonat în comuna Băleşti.

Citeste si: Autoritățile din Satu Mare nu mai fac față problemelor pe care le cauzează ciorile

Cei doi pui de câine au fost ridicaţi de poliţişti şi plasaţi la Adăpostul pentru câini din cadrul Serviciului Public Local Rovinari.

De asemenea, în urma activităţilor investigative desfăşurate, poliţiştii au reuşit identificarea persoanei în cauză, ca fiind un bărbat, de 45 de ani, din comuna Teleşti, nota la acea vreme Agerpres.

Citeste si: Dezvăluiri șocante despre trenurile pline cu cadavrele soldaților ruși morți în războiul din Ucraina

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI