Politistii au arestat-o pe femeie luni dimineata, cand s-a intors de la petrecere.
Angajatii hotelului au fost fost anuntati duminica noaptea de mai multi turisti ca intr-una din camere plange un copil. Acestia l-au gasit pe micut singur in camera, speriat si plangand in hohote.
La fata locului au ajuns si politistii. Baiatul le-a spus acestora ca nu este prima data cand mama lui il lasa singur si iese in oras sa se distreze.
Baiatul se afla in grija autoritatilor, dupa ce acestea nu au reusit sa gaseasca alte rude.

Politistii au arestat-o pe femeie luni dimineata, cand s-a intors de la petrecere. Angajatii hotelului au fost fost anuntati duminica noaptea de mai multi turisti ca intr-una din camere plange un copil. Acestia l-au gasit pe micut singur in camera, speriat si plangand in hohote.

La fata locului au ajuns si politistii. Baiatul le-a spus acestora ca nu este prima data cand mama lui il lasa singur si iese in oras sa se distreze. Baiatul se afla in grija autoritatilor, dupa ce acestea nu au reusit sa gaseasca alte rude.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si