Close sidebar
Close sidebar

O femeie a fost atacată pe stradă de iubitul ei în timp ce își ținea bebelușul în brațe

Incident revoltător în Maramureş. O femeie care își ținea bebeluşul de doar zece luni în braţe a fost atacată cu un cuțit, în plină stradă, chiar de partenerul ei de viață. Bărbatul a înjunghiat-o de mai multe ori, chiar sub privirile înspăimântate ale trecătorilor.

Alexandra Costea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Atacatorul o suspectă pe iubita sa că îl înșală, iar aceasta a fost cauza pentru care între cei doi s-a iscat un conflict verbal. Din nefericire, acesta a degenerat rapid, devenind unul violent. Totul s-a întâmplat în plină stradă, sub privirile neputincioase ale trecătorilor. În tot acest timp, bebelușul cuplului, care are numai 10 luni se află în brațele mamei sale.

Citeste si: Valul de viroze a ajuns în spitale. Medicii spun că nu au vaccin împotriva pneumoniei

În momentul în care femeia a încercat să se îndepărteze de iubitul ei, furios, acesta a luat un cuțit și a lovit-o de mai multe ori în spate.

Femeia a încercat să-și apere cu orice preț bebelușul de doar 10 luni

Cu toate că femeia s-a prăbușit la pământ peste bebeluș, totul în încercarea de a-l proteja, atacatorul, orbit de furie, a continuat să-i aplice iubitei sale lovituri cu cuțitul.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Unul dintre martorii care a asistat terifiat la toată scena a reușit într-un final să îl oprească pe bărbat, iar acesta fugit de la locul faptei. Atacatorul a fost prins de oamenii legii la puțin timp după incident în localitatea Apa, din judeţul Satu Mare.

Citeste si: Reacția fabuloasă a unei femei care mănâncă pentru prima oară papanași. A venit din Olanda special pentru desertul românesc

În urmă agresiunii, femeia a suferit răni grave care necesită o perioada de spitalizare cuprinsă între 25 și 30 de zile.

Parchetul de pe lângă tribunalul Maramureș a dispus arestarea atacatorului pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor.

Citeste si: Pâinea ar putea să coste chiar și 50 de lei. Țara din Europa care se confruntă cu creșteri uriașe de prețuri

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI