Femeia a fost luată la pumni şi picioare de un bărbat în vârstă de 37 de ani chiar printre raioanele unui magazin alimentar, chiar sub privirile îngrozite ale clienţilor. 

Citeste si: Șefa FMI anunță noi șocuri financiare

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate vedea cum bărbatul intră valvârtej în magazin şi se duce glonţ la femeie, pe unul dintre raioane.

Fără să stea prea mult pe gânduri, o loveşte puternic peste faţă. Imediat apare şi concubina bărbatului, cea de la care s-ar fi iscat întreg scandalul.

Tânăra care a fost bătută în magazin a depus plângere la poliţie

Una dintre vânzătoare a încercat, în zadar, să-l facă pe atacator să se oprească. Mai apoi a sunat de urgență la 112, iar iamaneii legi s-au deplasat foarte repede la locul incidentului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Fugarul Sorin Oprescu, în fața judecătorilor din Atena. Ce decizie îl așteaptă pe fostul primar al Bucureștiului

Femeia agresată a mers la doctor şi a obţinut certificat medico-legal, după care a depus plângere la poliţie. Agresorul s-a ales cu dosar penal pentru loviri şi alte violenţe. 

Citeste si: Un elev de clasa a III-a din Rusia, dus la poliție pentru că a scris „Slava Ucraina” pe un grup de chat al școlii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si