Un bărbat a atacat o femeie cu cuțitul în plină stradă. Aceasta a fost înjunghiată de șapte ori, dar reușește să scape din mâinile agresorului. Agresiunea a avut loc pe data de 13 aprilie, în jurul orei 16.30. Agresorul, din județul Iași, era concubinul femeii. După producerea evenimentului, bărbatul este de negăsit.

Citește și: Un minor de 15 ani a fost înjunghiat cu un briceag în plină stradă, în Constanța. În ce stare este adolescentul acum

Cazul a ajuns pe masa Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț. Imaginile violente au ajuns pe o rețea de socializare. La comentariile postării, femeia atacată menționează că a scăpat cu viață, în urma celor întâmplate.  

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- A fost identificat atacatorul patronului de club de fițe din Capitală

Un minor de 15 ani a fost înjunghiat cu un briceag în plină stradă, în Constanța. În ce stare este adolescentul acum

Momente teribile pentru un adolescent de 15 ani din județul Constanța. Minorul a fost înjunghiat în plină stradă. Acum, atacatorul este cercetat pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe.

Acum, autorul fapte este cercetat de procurorii constănțeni. Victima va avea nevoie de mai bine de două săptămâni de  îngrijiri medicale.

Citește și:  O femeie din Vâlcea a fost lovită cu un topor în cap de către concubin. Bărbatul a fost reținut

Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a transmis, în cursul zilei de marți, că procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cercetează un tânăr de 21 de ani, din comuna Castelu, pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Citește și:  Incident dramatic în Italia! După ce s-a îmbătat bine, un îngrijitor român a atacat-o pe soția pensionarului de care avea grijă

„La data de 22.04.2023, în intervalul orar 20:30- 21:00, în timp ce se afla pe strada A. din comuna Castelu, inculpatul a tulburat ordinea şi liniştea publică participând la un scandal de amploare, şi i-a aplicat o lovitură de cuţit tip briceag, persoanei vătămată minore M.S. în vârstă de 15 ani, provocându-i leziuni corporale ce necesită pentru vindecare un număr de 16-18 zile de îngrijiri medicale, fără a-i pune viaţa în primejdie şi fără a exista consecinţe ale art. 194 din Cod penal”, se arată în comunicatul autorităților.

Citeste si:  10 alimente care scad acidul uric


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si