Cadavrul femeii a fost gasit in zona unui pod care leaga cartierele Manastur de Grigorescu, iar apelul la 112 a fost facut de catre un trecator.
La fata locului au intervenit echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Cluj.

”Am fost solicitati sa scoatem o persoana inecata din zona barajului Grigorescu. Operatiunea s-a incheiat rapid si nu a existat posibilitatea de resuscitare a victimei”, a spus Andrei Biris, purtatorul de cuvant al ISU Cluj.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Cluj, Carmen Jucan, a declarat ca pe trupul femeii nu au fost gasite urme de violenta.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”In urma unei examinari primare, nu au fost observate urme de violenta de trupul femeii. Asupra ei nu au fost gasite documente sau acte de identitate, prin urmare continua cercetarile pentru stabilirea identitatii acesteia”, a spus Carmen Jucan.

Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicina Legala Cluj, pentru necropsie.

Potrivit medicilor legisti, femeia avea intre 60 si 65 de ani.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si