Close sidebar
Close sidebar

O femeie a fost injunghiata mortal in cartierul Rahova din Bucuresti! Suspectul a fost retinut!

O femeie in varsta de 32 de ani a fost injunghiata mortal dupa ce a avut un conflict cu concubinul sau, un barbat in varsta de 53 de ani. Omul a luat un cutit si a injunghiat-o de mai multe ori.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Suspectul a fost retinut pentru omor si urmeaza sa fie prezentat astazi in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva. Conflictul a izbucnit aseara, in jurul orei 23:00, intr-un apartament de pe strada Rombului din cartierul Rahova din Bucuresti. Barbatul, intr-un exces de gelozie, a luat un cutit de bucatarie si a injunghiat-o de mai multe ori pe femeia cu care are cinci copii.

Medicii care au intervenit sa o salveze nu au mai reusit sa faca nimic pentru saraca femeie. Politistii au constatat si faptul ca barbatul mirosea puternic a alcool. El a fost retinut pentru 24 de ore.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI