Close sidebar
Close sidebar

O femeie a fost jefuită și agresată în gara din Brașov. Suspectul a fost reținut

Clipe dramatice pentru o femeie, victima unui jaf, în gara din Brașov. Un individ beat a urmărit-o în tren, i-a furat telefonul şi portofelul şi a pipăit-o.

Diana Bostan,

Jaf în gară

[Sursa foto: iStock]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat în stare de ebrietate a fost reținut pentru 30 de zile după ce ar fi agresat sexual și ar fi jefuit o femeie, în gara din Brașov.

O femeie a fost jefuită și agresată în gara din Brașov

Din primele informații, bărbatul era în stare de ebrietate, fiind prins la scurt timp după apelul la 112.

Citește și: VIDEO. Un hoț a rămas încuiat în magazin și s-a făcut de rușine în fața tuturor

"La data de 7 iunie, în jurul orei 3,00 şi în timp ce se afla în Gara Braşov, o persoană de sex feminin în vârstă de 47 de ani a fost abordată în mod insistent de o persoană de

sex masculin în vârsta de 42 de ani, aflată în stare de ebrietate. Aceasta din urmă i-a făcut în mod repetat avansuri de natură sexuală şi a urmărit-o prin incinta gării. Persoana vătămată, care aproape pe tot parcursul incidentului a păstrat legătura telefonică cu partenerul său, cel care a şi apelat SNUAU 112, s-a urcat în trenul pe care îl aştepta atunci când a fost garat, iar în interior s-a aşezat pe un scaun, fiind imediat urmată de către inculpat.
Pe fondul refuzurilor repetate ale victimei şi al rezistenţei opuse, persoana de sex masculin a deposedat-o de portofel şi de telefon, pe care l-a distrus, a imobilizat-o prin prinderea cu mâna de gât şi a exercitat acte de natură sexuală asupra acesteia, constând în atingeri nepotrivite. În acest moment au intervenit organele de poliţie, care au surprins faptele în flagrant şi au procedat la imobilizarea persoanei în cauză"
, se arată într-un comunicat al  Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Citește și: Accident dramatic în comuna Berceni, județul Ilfov! Doi polițiști au fost transportați de urgență la spital

Bărbatul va fi judecat pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi agresiune sexuală.

Jaf ca în filme la un cazino din Vișeu de Sus. Vânzătoarea a fost amenințată cu cuțitul

În dimineața zilei de 8 iunie, pe strada 22 Decembrie din Vișeu de Sus, un bărbat cu fața acoperită a pătruns într-o sală de jocuri.

Bărbatul a amenințat-o pe vânzătoare și a furat încasările din noaptea precedentă.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citește și: Incident dramatic pe o stradă din Lupeni! Un copilaș de 3 ani a fost muşcat de câine sub ochii părintelui

Vărbatul a amenințat-o pe femeie cu un cuțit. Criminaliștii sunt la fața locului și prelevează probe pentru identificarea autorului.

Potrivit surselor vasiledale.ro, oamenii legi deja ar fi identificat un suspect. Acesta ar avea vârsta de 21 de ani și antecedente de acest fel (distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice).

El a fost dus la audieri la sediul Poliției Vișeu de Sus. Aceleaşi surse susţin că există suspiciunea ca jaful să fi fost plănuit împreună cu vânzătoarea.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citește și: Jaf ca în filme la un cazino din Vișeu de Sus. Vânzătoarea a fost amenințată cu cuțitul

Apelul la 112 a fost dat la ora 4.48, spun poliţiştii.

O femeie în vârstă de 35 de ani din Vişeu de Sus se afla la locul de muncă în cazino moment în care un bărbat cu gluga trasă pe faţă în intrat în local şi a ameninţat-o cu un cuţit. A sustras 10.000 lei şi 200 euro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI