Un conflict între doi vecini s-a încheiat tragic pentru o femeie. Aceasta a fost lovită cu toporul în cap, cearta pornind de la bucată de pământ de pe care trebuiau să taie iarbă pentru animale. Femeia a fost transportată la spital. Bărbatul de 68 de ani, suspectat că ar fi comis fapta se află în custodia poliției. 

Citește și: Un tânăr și-a atacat mama cu toporul, în Năsăud, iar apoi a lovit-o până a băgat-o în comă

Un tânăr și-a atacat mama cu toporul, în Năsăud, iar apoi a lovit-o până a băgat-o în comă

Mai multe neînțelegeri în familie au stârnit furia unui tânăr, care şi-a lovit cu sălbăticie mama până când aceasta a intrat în comă.

Vechile neînţelegeri  din familie au degenerat în mod dramatic într-un cartier al oraşului Năsăud. Orbit de furie, un tânăr de 34 de ani şi-a lovit cu sălbăticie mama până când aceasta a intrat în comă. Plin de cruzime, bărbatul a folosit şi un topor cu care a lovit-o de mai multe ori în jurul capului, potrivit Observator.

Femeia nu are foarte multe șanse de supraviețuire din partea medicilor

Într-un acces de furie, bărbatul de 34 de ani nu a mai ţinut cont de nimic şi s-a năpustit cu brutalitate asupra celei care i-a dat viaţă. După ce şi-a lovit mama cu sălbăticie, individul s-a făcut nevăzut.

Zeci de poliţişti l-au căutat, iar în scurt timp eforturile agenţilor au dat roade. Bărbatul a fost condus la sediul Poliției pentru audieri.

Citește și:  Elev de 18 ani, prins cu o armă airsoft într-o şcoală din Mureş

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Vecinii au fost șocați de cele auzite, însă nu știu de la ar fi putut pornit discuțiile.  Victima   a fost transportată la spital, însă medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire.  

”Pacienta a fost operată în timpul nopţii de medicul neurochirurg de gardă şi a rămas internată la secţia ATI. Momentan este stabilizată, intubată, ventilată mecanic, sub monitorizare continuă şi tratament specific”,  a spus Camelia Strungari, prutător de cuvânt al Spitalului Județean Bistrița.

Citește și: Tragedia unei familii din Olt: Doi copii au rămas orfani după ce mama s-a stins din viață la a doua naștere, iar tatăl lor a decedat ieri, la aproape trei ani de la decesul femeii

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud care a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului, care este cercetat pentru tentativă la infracțiunea de omor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si