Close sidebar
Close sidebar

O femeie a fost lovită cu toporul în cap, după o ceartă cu vecinul său

O femeie din Caraș-Severin a fost transportată cu ambulanța la spital, după ce a fost lovită cu toporul în cap. Totul s-ar fi întâmplat după o ceartă.

Diana Puiu,

O femeie a fost lovită cu toporul în cap, după ce o ceartă cu vecinul său

[Sursa foto: observatorph.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un conflict între doi vecini s-a încheiat tragic pentru o femeie. Aceasta a fost lovită cu toporul în cap, cearta pornind de la bucată de pământ de pe care trebuiau să taie iarbă pentru animale. Femeia a fost transportată la spital. Bărbatul de 68 de ani, suspectat că ar fi comis fapta se află în custodia poliției. 

Citește și: Un tânăr și-a atacat mama cu toporul, în Năsăud, iar apoi a lovit-o până a băgat-o în comă

Un tânăr și-a atacat mama cu toporul, în Năsăud, iar apoi a lovit-o până a băgat-o în comă

Mai multe neînțelegeri în familie au stârnit furia unui tânăr, care şi-a lovit cu sălbăticie mama până când aceasta a intrat în comă.

Vechile neînţelegeri  din familie au degenerat în mod dramatic într-un cartier al oraşului Năsăud. Orbit de furie, un tânăr de 34 de ani şi-a lovit cu sălbăticie mama până când aceasta a intrat în comă. Plin de cruzime, bărbatul a folosit şi un topor cu care a lovit-o de mai multe ori în jurul capului, potrivit Observator.

Femeia nu are foarte multe șanse de supraviețuire din partea medicilor

Într-un acces de furie, bărbatul de 34 de ani nu a mai ţinut cont de nimic şi s-a năpustit cu brutalitate asupra celei care i-a dat viaţă. După ce şi-a lovit mama cu sălbăticie, individul s-a făcut nevăzut. Zeci de poliţişti l-au căutat, iar în scurt timp eforturile agenţilor au dat roade. Bărbatul a fost condus la sediul Poliției pentru audieri.

Citește și:  Elev de 18 ani, prins cu o armă airsoft într-o şcoală din Mureş

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Vecinii au fost șocați de cele auzite, însă nu știu de la ar fi putut pornit discuțiile.  Victima   a fost transportată la spital, însă medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire.  

”Pacienta a fost operată în timpul nopţii de medicul neurochirurg de gardă şi a rămas internată la secţia ATI. Momentan este stabilizată, intubată, ventilată mecanic, sub monitorizare continuă şi tratament specific”,  a spus Camelia Strungari, prutător de cuvânt al Spitalului Județean Bistrița.

Citește și: Tragedia unei familii din Olt: Doi copii au rămas orfani după ce mama s-a stins din viață la a doua naștere, iar tatăl lor a decedat ieri, la aproape trei ani de la decesul femeii

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud care a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului, care este cercetat pentru tentativă la infracțiunea de omor.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI