O femeie a fost luată de ape, sâmbătă după-amiază, în satul Albești Ungureni din județul Argeș, ea fiind scoasă de localnici. Femeia era în stop cardio-respirator.

În urma manevrelor de resuscitare ea a fost salvată și ulterior transportată la spital.

Citește și: Rupere de nori, femeie luată de viitură

Femeie, luată de ape în Argeș

Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş au fost solicitate să intervină, sâmbătă, în cazul unei femei luate de apă, în localitatea Albeşti de Argeş, satul Albeşti Ungureni. La sosirea acestor, femeia fusese scoasă din apă de localnici.

Femeia era în stop cardio-respirator şi un echipaj SMURD a început manevrele de resuscitare, în sprijin venind şi un echipaj de la Ambulanţă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Ulterior ISU Argeş a anunţat că femeia are activitate cardiacă şi este transportată la spital de către un echipaj mixt SMURD- SAJ.

Citește și: Alertă ANM: Cod roșu de furtuni în România

Cod roșu de furtuni în România

Meteorologii au emis avertizări  de tip nowcasting de furtuni, cu ploi torențiale, descărcări electrice, vijelii puternice, până la ora 16.30,

în mai multe localități din județele Gorj, Vâlcea şi Caraş-Severin. O avertizare similară este valabilă, până la 17.30, în județul Mehedinți.

Citește și:  Avertizarea meteorologilor! Mai multe județe din România vor fi lovite de furtuni puternice- HARTĂ

Potrivit ANM, a fost emis Cod roşu şi pentru judeţul Mehedinţi (Drobeta-Turnu Severin, Şimian, Brezniţa-Ocol, Izvoru Bârzii, Şişeşti, Malovăţ, Floreşti, Căzăneşti, Husnicioara), între orele 16.30

şi 17.30.

Ce spun autoritățile

Aici se vor semnala averse torenţiale care vor acumula peste 45-55 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelie puternică, cu rafale de peste 60 km/h, grindină.

Administrația Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare nowcasting Cod roşu valabilă între orele 15.30 şi 16.30, în judeţele Gorj (Motru, Mătăsari, Fărcăşeşti, Negomir, Slivileşti, Văgiuleşti, Drăgoteşti, Samarineşti) şi Vâlcea (Călimăneşti, Perişani, Păuseşti-Măglaşi, Bujoreni, Berislăveşti, Băile Olăneşti, Muereasca, Dăeşti, Sălătrucel, Vlădeşti, Runcu).

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și:  VIDEO- Alertă ANM: cod galben de ploi torențiale până luni seară

În aceste zone se vor semnala averse torenţiale care vor acumula peste 45-55 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelie puternică, cu rafale de peste 60 km/h, grindină.

O altă avertizare Cod roşu este valabil în același interval orar în judeţul Caraş-Severin (Bozovici, Berzasca, Prigor, Sicheviţa, Lăpuşnicu Mare, Bănia, Dalboşeţ, Eftimie Murgu, Gârnic, Şopotu Nou), unde se vor semnala averse torenţiale care vor acumula peste 40-50 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si