O femeie a fost omorâtă pe trecerea de pietoni de un șofer beat, iar soțul acesteia a fost grav rănit. Accidentul s-a produs în Târgu Jiu, pe bulevardul Constantin Brâncuși, în cursul zilei de duminică, 20 martie.

Citeste si: Două persoane au murit în urma unui accident din județul Dolj

Autoturismul era condus de un bărbat care lucrează ca inspector în cadrul Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Gorj.

Femeia accidentată  murit pe loc

Femeie avea 52 de ani, iar soțul ei 57 de ani.

"Doi soţi din municipiul Târgu Jiu au fost spulberaţi pe trecerea de pietoni de o maşină de teren condusă de un bărbat care lucrează ca inspector în cadrul Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Gorj. O femeie de 52 de ani a murit pe loc, iar soţul său, de 57 de ani, a fost rănit grav. Primele date au indicat că şoferul era sub infleunţa alcoolului. „La data de 20 martie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi, prin apelul 112, cu privire la faptul că pe bulevardul Constantin Brâncuşi, ar fi avut loc un eveniment rutier soldat cu două victime."

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Șoferul care a accidentat o minoră și a fugit, reținut de polițiști

"Din cercetările efectuate, a reieşit că un bărbat de 47 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe bulevardul Constantin Brâncuşi, din direcţia străzii Tudor Vladimirescu către Piaţa Centrală, ar fi acroşat un bărbat, de 52 de ani şi o femeie, de 57 de ani, ambii din Municipiul Târgu Jiu, care s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc permis, marcat şi semnalizat corespunzător.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea bărbatului, care a fost preluat şi transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale iar femeii i-a fost acordat primul ajutor, fiindu-i efectuate manevre de resuscitare de către echipajul medical prezent la faţa locului, constatându-se decesul acesteia”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

 

Citeste si: Un stâlp rupt de un camion a căzut peste doi frați gemeni de 12 ani, aflați în curte

Anchetă în Lugoj, după ce un bărbat a lovit o minoră pe trecerea de pietoni

Polițiștii lugojeni anchetează un bărbat de 43 de ani care a accidendat o minoră pe trecerea de pietoni. Bărbatul fugise de la locul accidentului. Minora a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citeste si: Un român s-a stins din viață, după ce o mașină l-a lovit din plin, în Germania. Bărbatul a murit pe loc

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, conducătorul autoturismului a fost identificat, iar în momentul în care a fost găsit, a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest, precum și recoltarea de probe biologice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si