Un tânăr de 24 de ani din comuna Copălău, județul Botoșani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta ar fi violat o consăteancă în propria casă.

Citeste si: Șocant: Un român arestat pentru viol în Italia spune că nu își amintește fapta, pentru că a băut 20 de litri de vin

Incidenul a avut loc la mijlocul lunii august, într-o noapte când tânărul ar fi intrat peste femeie, la 3 dimineața, invocând un pretext.

Victima de 66 de ani nu a mai putut face nimic. Tânărul a fost acuzat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată și viol.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Două copile de cinci ani au fost violate de către un individ de 72 de ani

Incident șocant. Două copile de cinci ani au fost violate de un bărbat de 72 de ani

Caz teribil și asemănător în Dolj, unde un bărbat de 72 de ani a violat două minore în vârstă de cinci ani. Cazul a fost sesizat de către o femeie care a anunțat că atât fiica cât și nepoata sa, amândouă de cinci ani, au fost abuzate sexual.

Citeste si: Sfârșit tragic pentru un bărbat din Suceava: A murit strivit de copacul pe care îl tăia

„La data de 27 septembrie, ora 20:15, poliţiştii Secției nr.14 Poliție Rurală Bârca au fost sesizați de o femeie din comuna Bârca, cu privire la faptul că, fiica şi nepoata sa, ambele de 5 ani, ar fi fost violate de un bărbat de 72 de ani, din aceeași localitate."

Citeste si: Ea este adolescenta de 16 ani găsită moartă în casă, în Vaslui. Denisa a murit după ce a umblat nesupravegheată la cuptor

Cele două copile au fost invitate în casa individului

"La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, fiind demarate cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea. În fapt, bărbatul este bănuit că în cursul zilei de 27 septembrie, le-ar fi invitat pe cele două copile în locuinţa sa, unde, prin folosirea de acte de violenţă, ar fi exercitat acte specifice infracțiunii de viol asupra acestora” , a transmis IPJ Dolj.

Citește si:  Un infirmier a fost arestat preventiv după ce ar fi violat și agresat trei paciente


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si