O femeie din Topoloveni, județul Argeș, a încercat să își pună capăt zilelor, dând foc apartamentului în care se afla împreună cu fiul său, un copil în vârstă de doar 8 ani.

Minorul a fost salvat cu succes, după ce a fost găsit teafăr și nevătămat în balconul locuinței. Pe de altă parte, mama sa a fost găsită în stare de inconștiență, însă cu semne vitale și a fost dusă la spital.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru infracțiunea de distrugere prin incendiere.

Cum s-a petrecut totul

Incidentul șocant a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, într-un bloc din Topoloveni. Incendiul a fost anunțat prin telefon la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 03:30.

Citește și: De ce s-a sinucis actorul de 48 de ani Lee Sun Kyun, la trei ani după ce a câștigat premiul Oscar. A lăsat un bilet de adio

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„La faţa locului s-au deplasat grupa operativă şi poliţişti de ordine publică din cadrul Poliţiei Oraşului Topoloveni, precum şi pompieri, care au localizat şi stins incendiul. Poliţiştii au asigurat măsurile de ordine publică şi au sprijinit evacuarea persoanelor din blocul unde era situat apartamentul afectat de incendiu.

În apartamentul în cauză, au fost identificate două persoane: în unul din dormitoare o femeie în vârstă de 35 ani, în stare de inconştienţă, dar cu semne vitale, şi fiul acesteia, în vârstă de 8 ani, care se afla pe balcon, conştient. Ambele persoane au fost preluate de către echipajele medicale şi transportate la spital”, informează reprezentanţii Poliţiei judeţene Argeş.

Ce bilet au găsit autoritățile în locuința cuprinsă de flăcări

Potrivit informațiilor oferite de surse judiciare pentru news.ro, principala ipoteză care este luată în calcul este cea în care femeia de 35 de ani a încercat să își pună capăt zilelor și tot ea ar fi cea care a dat foc apartamentului. 

Citește și: UPDATE: Suferință de Crăciun! O femeie și patru copii mici au fost găsiți fără suflare într-un apartament

În locuință a fost găsit un bilet prin care se înțelegea că are probleme în familie și încearcă să își justifice gestul șocant.

Din primele verificări, femeia nu se află în evidențele medicilor ca fiind suferindă de afecțiuni psihice.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de distrugere prin incendiere și fac în continuare verificări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul și luarea măsurilor legale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si