O femeie aflată la bordul unei nave de croazieră, Virgin Voyages a murit după ce a căzut de la balcon și a aterizat pe un coleg, pasager aflat pe puntea de dedesubt, potrivit unor informații. Incidentul a avut loc la scurt timp după ce vasul de croazieră a plecat din Miami înainte de itinerariul său programat spre Roatan în Honduras, duminică seara.

Se crede că femeia se afla pe balcon înainte de a cădea și de a ateriza pe un alt pasager, care, în mod remarcabil, a scăpat nevătămat.

Femeia a primit îngriji medicale însă a fost declarată decedată

Victima a primit imediat îngrijiri medicale, dar a murit la scurt timp la fața locului. Se crede că nava s-a întors la Miami după tragicul incident, iar oficialii locali lucrează pentru a determina ce a dus la căderea femeii. Într-o declarație a Virgin Voyages, publicată de TMZ, se arată astfel: "Ieri seară, la scurt timp după plecare, a avut loc o urgență medicală în care a fost implicat unul dintre pasagerii noștri.

Victima a primit imediat îngrijiri medicale, dar a murit la scurt timp la fața locului

Victima a primit imediat îngrijiri medicale, dar a murit la scurt timp la fața locului

[Sursa foto: Mirror]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citește și: Un bărbat a murit în timp ce aștepta metroul, la stația Piața Unirii. Medicii au încercat să-l resusciteze

"Acest pasager a căzut peste balconul vasului pe o punte inferioară și, în ciuda faptului că a primit imediat îngrijiri medicale la fața locului, a decedat. Suntem profund întristați de această pierdere, iar inimile și gândurile noastre sunt alături de cei dragi acestei persoane", s-a mai arătat în declarație.

O altă femeie a fost găsită moartă la bordul unui vas de croazieră

Incidentul tragic vine la mai puțin de o lună după ce o femeie a fost găsită moartă pe un vas de croazieră Carnival. O anchetă FBI a fost lansată după ce echipajul a fost anunțat că o femeie a fost găsită fără semne vitale la bord, iar personalul medical s-a grăbit să o ajute. Vasul de croazieră, Carnival Sunshine, plecase din Charleston, Carolina de Sud, pe 27 februarie și se îndrepta spre Bahamas.

Citește și: Tragedie îngrozitoare în Torino. Un bebeluș a murit pe masa de operație, după ce chirurgul i-a tăiat din greșeală aorta

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

După încercări eșuate de resuscitare a femeii, aceasta a fost declarată moartă, iar trupul ei a fost scos trei zile mai târziu, când nava a ajuns în Nassau.

Când nava s-a întors ulterior la Charleston, pe 4 martie, o echipă de investigatori FBI s-a urcat la bordul vasului de croazieră și a examinat camera femeii. Aceasta călătorise împreună cu soțul ei, se arată într-o declarație a operatorului.

Carnival a precizat că, de asemenea, cooperează cu autoritățile locale. "FBI s-a alăturat companiei Carnival Sunshine la întoarcerea sa la Charleston ieri dimineață pentru a efectua o anchetă privind moartea unui oaspete", s-a mai arătat în declarație.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si