VIDEO- A murit după un accident stupid 

O femeie din Iași a căzut într-un canal, duminică seară, iar un om al străzii a căutat o oră un telefon mobil pentru a suna la 112.
Luni dimineață medicii au constatat decesul.
Femeia locuia în apropiere de locul accidentului.

Citeste si: Moarte tragică: 2 bărbați din Suceava au murit după ce au căzut într-un canal cu dejecţii al unei ferme

“Pacienta în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost adusă de către medicii de la SAJ în curs de resuscitare în Unitatea Primiri Urgenţe, aceasta fiind şi hipotermică. S-au continuat manevrele de resuscitare, deşi şansele de supravieţuire erau extrem de mici. Din nefericire, medicii au fost nevoiţi să declare decesul. Apelantul a transmis echipajelor de salvare că de o oră căuta un telefon să poată suna la 112”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU SMURD Iaşi.

Doi bărbați din Suceava au murit după ce au căzut într-un canal

Cei doi bărbați au fost scoși inconştienţi dintr-un canal cu dejecții, la o fermă de porci din comuna Verești. La scurt timp aceștia au decedat. Ei aveau 52 și respectiv 54 ani.

Citeste si: Sfârșit cumplit pentru un bărbat. A căzut în gol în timp ce făcea o drumeţie cu fiul vitreg

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Intervin pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare, cu sprijinul a două echipaje SAJ”, anunța ISU la momentul intervenției.

Citeste si:  Moarte șocantă pentru un bărbat de 51 de ani. Cum s-a întâmplat totul

Potrivit primelor informații, bărbații s-au intoxicat în timp ce curățeau canalul

Sursa citată precizează că în incident a mai fost implicată o persoană, respectiv un tânăr de 23 ani. El a încercat să-i salveze pe cei doi bărbați, însă a ieșit la timp din canal când a simțit că nu poate respira. Tânărul este transportat la spital, fiind conștient și cooperant.

Citeste si:  Femeia din Târgu Jiu, care a căzut de la balcon în timp ce întindea rufele, s-a stins din viață. Doi copii își plâng mama

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si