Autoritățile au fost sesizate cu privire la o femeie care a fost lovită în timp ce un șofer dădea cu spatele. Aceasta a ajuns la spital, însă autoritățile nu au mai putut face nimic. Șoferul ar fi fugit de la locul accidentului după ce femeia a căzut pe partea carosabilă.

Citeste si: Un român este căutat în Italia pentru un accident de la care a fugit

"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Brăila, care, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Prahovei, ar fi efectuat manevra de mers înapoi, accidentând-o pe femeia în vârstă de 55 de ani, după care a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea a organelor de poliţie. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a femeii, fiind transportată la spital, unde ulterior a decedat", a informat Biroul de Presă al IPJ Brăila.
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, însă nu consumase alcool.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Accident mortal la margine de drum: Doi soți, loviți de o mașină în timp ce vindeau varză

Un român este căutat în Italia pentru un accident de la care a fugit

Un cetățean român este căutat de autoritățile din Italia, după ce a provocat un accident mortal, apoi a părăsit locul accidentului.

Bărbatul a produs un accident soldat cu un mort și doi răniți.

Accidentul a avut loc într-un tunel de pe autostrada A10. Un bărbat și-a pierdut viața, iar alte două au fost rănite.

Citeste si:  Accident mortal la margine de drum: Doi soți, loviți de o mașină în timp ce vindeau varză

În zonă erau efectate lucrări, așa că existau schimbări frecvente de mers. Șoferul camionului, în vârstă de 32 de ani, a fost grav rănit. Femeia și șoferul au fost  transportați la spitalul  Borea din Sanremo.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si