Close sidebar
Close sidebar

O femeie a murit după ce a mâncat o bomboană gumată cu Cannabis

O tânără de 23 de ani din Londra a murit după ce a mâncat un jeleu cu canabis care i-a fost livrat la ușă.

Laura Macovei,

O femeie a murit după ce a mâncat o bomboană gumată cu Cannabis

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Femeia și prietena ei, în vârstă de 21 de ani, au comandat marțea trecută dulciurile, cunoscute și sub numele de gumii, acasă la ele, printr-o aplicație.

Au mâncat fiecare câte o bomboană și s-au simțit imediat rău. Ambele au fost duse la un spital din estul Londrei. Femeia de 23 de ani a murit sâmbătă.

Cea de-a doua femeie a fost externată în urma tratamentului medical.

Cine a furnizat dulciurile femeilor

Leon Brown, 37 de ani, din South Norwood, a fost acuzat de deținere a unui dulce sintetic de clasa B, fiind preocupat de furnizarea unui canabinoid sintetic și deținere cu intenția de a furniza o substanță psihoactivă.

Poliția MET a spus că a fost găsit cu o cantitate mare de numerar și ceea ce se credea a fi produse comestibile de canabis.

Citeste si: Militarii români, chemați să neutralizeze proiectil exploziv lansat către Delta Dunării

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Ofițerii lucrează pentru a identifica orice alte cazuri în care oamenii s-au simțit rău după ce au consumat dulciuri sintetice de canabis, gume sau produse similare.

Cercetările sunt în desfășurare pentru a stabili dacă acest dulce făcea parte din lotul de dulciuri asociat cu moartea femeii.

Supr. Ch. Stuart Bell, de la Poliția Met, a avertizat oamenii să nu consume substanțe ilegale, inclusiv cele ambalate sub formă de dulciuri de canabis.

Vă rugăm să nu cumpărați sau să consumați aceste produse. Sunt ilegale și, din cauza ambalajelor prietenoase pentru copii, pot prezenta un risc de consum accidental ”, a spus el.

Citeste si: România expulzează 10 diplomați ruși din cauza crimele comise la Bucha și în alte localități din Ucraina

El a adăugat că acest lot special de dulciuri era conținut într-un ambalaj cu marca „Trrlli Peachie O’s”. Nu

a fost confirmat în această etapă unde au fost fabricate dulciurile.

Dealerii de droguri dăunează comunităților și riscă siguranța persoanelor. Vom lua măsuri pozitive pentru a-i viza pe cei implicați în această activitate, precum și pe cei aflați în posesia acestor substanțe”.

Oricine are informații a fost îndemnat să contacteze poliția.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI