Close sidebar
Close sidebar

O femeie a murit, iar fiica ei de sapte ani a fost grav ranita, dupa ce masina in care erau a intrat intr-un copac

O femeie de 35 de ani a murit, iar fetita ei de sapte ani a fost grav ranita, vineri dupa-amiaza, in judetul Buzau, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un copac de pe marginea drumului, cauza accicentului fiind viteza neadaptata intr-o curba.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Buzau, Mihail Draghiciu, accidentul a avut loc pe DJ 203 D, in localitatea buzoiana Maxenu.

Femeia de 35 de ani, din Buzau, se afla in masina impreuna cu fetita sa de sapte ani, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului intr-o curba si s-a lovit de un copac de pe marginea drumului.

In urma impactului, femeia a murit, iar fiica sa a fost grav ranita, ea avand multiple traumatisme, inclusiv craniene, dar si fracturi.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Copila a fost transportata cu o ambulanta la Spitalul Judetean Buzau.

Politistii spun ca accidentul s-a produs din cauza vitezei neadaptate in curba.

Femeia avea doi copii.

In urma cu sase ani, in aceeasi zona, a avut loc un accident similar, doi tineri, sot si sotie, pierzandu-si viata, iar cei doi copii ai lor fiind grav raniti.

Soseaua este ingusta si are numeroase denivelari, iar pe margine sunt plantati copaci.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI