O pacientă în vârstă de 72 de ani a recurs la un gest necugetat. Ea a oprit de două ori ventilatorul colegei de salon pentru că o enerva zgomotul produs de aparat. Bătrâna a fost arestată în urma acțiunilor sale, relatează The Guardian.

Citește și: Un român care a ucis o profesoară a primit 27 de ani de închisoare

Cazul bătrânei a atras atenția presei internaționale. Femeia a fost arestată pentru că ar fi oprit de două ori ventilatorul colegei de salon din spital. Pacienta le-ar fi spus medicilor că sunetul pe care îl scotea aparatul era mult prea enervant pentru ea.

Gestul necugetat al unei femei de 72 de ani

Bătrâna a fost reţinută sub suspiciunea de tentativă de omor. Incidentul a avut loc în oraşul Mannheim, din sud-vestul Germaniei, iar acuzația gravă care i se aduce vine în urma faptului că femeia ar fi oprit ventilatorul și a doua oară, după ce cadrele medicale i-au explicat că este vital pentru colega ei de salon.

Citește și: Un român s-a stins din viață în mod tragic în Germania. A fost găsit într-un container cu haine

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Destinul tragic de care au avut parte trei membri ai aceleiași familii din Bistrița. Au fost găsiți morți în casa lor- wowbiz.ro

Poliţia şi procurorii au declarat că suspecta de 72 de ani ar fi oprit din nou ventilatorul respectivei femei chiar dacă personalul medical a informat-o că este cel care face diferența dintre viață și moarte în cazul ei.

Poliția din Mannheim au explicat că femeia a oprit ventilatorul înainte de ora 20:00, după ce „s-a simțit deranjată de zgomotul provenit de la dispozitivul de oxigen”.

Apoi, după ce cadrele medicale au vorbit cu ea și i-au explicat importanța funcționării aparatului, l-ar fi oprit din nou în jurul ore 21:00.

Citește și: O adolescentă, în vârstă de 15 ani, a murit în timp ce făcea amor cu iubitul în mașină

Pacienta lăsată fără oxigen a trebuit să fie resuscitată și a avut nevoie de terapie intensivă.

Miercuri, femeia de 72 de ani a fost dusă în faţa unui judecător și apoi direct în arest. Cercetările în acest caz sunt încă în desfășurare.

Citește și: Un bărbat din Drobeta Turnu-Severin s-a încuiat în casă și amenința că își dă foc dacă soția divorțează. Când au venit polițiștii, s-a speriat și a căzut de la etaj


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si