O femeie din Germania a primit un bilet amenințător de la un vecin pentru că mergea desculță în casă.

Citește și: Un turist a căzut în lac după ce i s-a rupt coarda de bungee în timpul unei cascadorii/ ”Dacă accidentul ar fi fost puțin mai grav, mi-aș fi putut pierde viața”

Tânăra a rămas cu gura căscată după ce a citit biletul și a aflat că i-a deranjat pe vecinii din bloc întrucât se plimba desculță prin casă.

Citește și: Ce se întâmplă când mori. Mărturia unui bărbat care s-a întors din lumea de dincolo

Supărat, omul i-a atras atenția că va chema poliția dacă nu încetează să se comporte deranjant pentru ceilalți, potrivit Mirror.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ce scria în biletul lipit pe ușă

În bilețel scria: „NU MAI MERGE DESCULȚĂ! Dacă continui să faci asta, și în special în timpul orelor de odihnă Ruhezeit/Noaptea (22:00- 06:00) te voi raporta la POLIȚIE pentru tulburarea liniștii”.

Citește și: Bia Khalifa vine cu noi acuzații la adresa lui Fulgy. Blondina susține că i-a cumpărat fostului iubit mai multe haine

Derutată de bilet, femeia l-a postat pe rețelele de socializare. Internauții au observat că în mesaj se face referire la Ruhezeit, sau „orele de liniște”, care se respectă cu sfințenie în Germania.

Este vorba de perioada din zi în care oamenii sunt obligați prin lege să păstreze zgomotul la un nivel scăzut.

Regulile Ruhezeit se aplică în timpul săptămânii noaptea, după ora 22:00, iar duminica toată ziua.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"Ruhezeit nu este un lucru, este o lege reală în Germania pentru a menține zgomotul la minimum începând cu ora 22:00 (22:00). Însă doar plimbarea prin propria ta casă nu ți-ar aduce niciodată consecințe. Persoana care a scris asta va fi probabil luat în râs de poliție”, a explicat un comentator pe Reddit.

Cum poate să fie deranjant mersul desculț prin casă?

Cei care au scris comentarii la postare au fost și ei uluiți de scrisoarea pe care a primit-o femeia, mulți dintre ei neînțelegând de ce mersul desculț prin casă ar face prea mult zgomot, mai ales în comparație cu mersul cu pantofi.

"Mersul desculț, s-ar putea să nu ți se pară ție un lucru deranjant, dar probabil e o persoană sensibilă la sunete și tu faci gălăgie în apartamentul de la parter, când călcâiul tău atinge podeaua", a explicat altcineva.

Alții i-au sugerat, în glumă, să umble doar cu „ghete mari și solide”. Au fost și oameni care și-au împărtășit propriile experiențe cu vecini care se plângeau de zgomot.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si