Close sidebar
Close sidebar

O femeie a primit un bilet amenințător de la un vecin pentru că mergea desculță în casă

Când te trezești cu vecini zgomotoși, cărora le place să-și mute mobila noaptea târziu și au prostul obicei de a trânti ușile și dulapurile, pun muzică tare și fac scandal, viața poate fi un coșmar. Dar nu te-ai aștepta să aibă cineva probleme și cu o domnișoară gingașă care merge ca o balerină desculță prin apartament.

Sorin Negru,

Reclamație neobișnuită: mersul desculț prin propria casă


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O femeie din Germania a primit un bilet amenințător de la un vecin pentru că mergea desculță în casă.

Citește și: Un turist a căzut în lac după ce i s-a rupt coarda de bungee în timpul unei cascadorii/ ”Dacă accidentul ar fi fost puțin mai grav, mi-aș fi putut pierde viața”

Tânăra a rămas cu gura căscată după ce a citit biletul și a aflat că i-a deranjat pe vecinii din bloc întrucât se plimba desculță prin casă.

Citește și: Ce se întâmplă când mori. Mărturia unui bărbat care s-a întors din lumea de dincolo

Supărat, omul i-a atras atenția că va chema poliția dacă nu încetează să se comporte deranjant pentru ceilalți, potrivit Mirror.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Ce scria în biletul lipit pe ușă

În bilețel scria: „NU MAI MERGE DESCULȚĂ! Dacă continui să faci asta, și în special în timpul orelor de odihnă Ruhezeit/Noaptea (22:00- 06:00) te voi raporta la POLIȚIE pentru tulburarea liniștii”.

Citește și: Bia Khalifa vine cu noi acuzații la adresa lui Fulgy. Blondina susține că i-a cumpărat fostului iubit mai multe haine

Derutată de bilet, femeia l-a postat pe rețelele de socializare. Internauții au observat că în mesaj se face referire la Ruhezeit, sau „orele de liniște”, care se respectă cu sfințenie în Germania.

Este vorba de perioada din zi în care oamenii sunt obligați prin lege să păstreze zgomotul la un nivel scăzut.

Regulile Ruhezeit se aplică în timpul săptămânii noaptea, după ora 22:00, iar duminica toată ziua.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

"Ruhezeit nu este un lucru, este o lege reală în Germania pentru a menține zgomotul la minimum începând cu ora 22:00 (22:00). Însă doar plimbarea prin propria ta casă nu ți-ar aduce niciodată consecințe. Persoana care a scris asta va fi probabil luat în râs de poliție”, a explicat un comentator pe Reddit.

Cum poate să fie deranjant mersul desculț prin casă?

Cei care au scris comentarii la postare au fost și ei uluiți de scrisoarea pe care a primit-o femeia, mulți dintre ei neînțelegând de ce mersul desculț prin casă ar face prea mult zgomot, mai ales în comparație cu mersul cu pantofi.

"Mersul desculț, s-ar putea să nu ți se pară ție un lucru deranjant, dar probabil e o persoană sensibilă la sunete și tu faci gălăgie în apartamentul de la parter, când călcâiul tău atinge podeaua", a explicat altcineva.

Alții i-au sugerat, în glumă, să umble doar cu „ghete mari și solide”. Au fost și oameni care și-au împărtășit propriile experiențe cu vecini care se plângeau de zgomot.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI