Nhung Truong, în vârstă de 44 de ani, a fost atacată pe 13 februarie în fața unui centru comercial din Houston, în timp ce se îndrepta să cumpere un bilet de avion.
Aceasta a fost urmărită aproape 40 de kilometri după ce a retras bani de la o bancă.
Suspectul ar fi furat suma de 4.3000 de dolari de la femeie, bani pe care femeia i-a economisit pentru a merge în Vietnam.

Căzătura i-a afectat măduva spinării și a lăsat-o paralizată.

Citește și: Drama Mioarei, o româncă bolnavă de cancer: serviciile sociale din Spania i-au luat fiica fără vreo explicație

Truong este acum îngrijită de familie și de cei trei copii ai săi, în vârstă de 13, 15 și 20 de ani.

„Mă simt foarte oribil și tristă în același timp”, a declarat femeia.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Copiii ei au spus că sunt îngrijorați de modul în care vor reuși să se descurce.

„Încă pot merge la școală, dar mintea mea este dată peste cap gândindu-mă la ea, îngrijorată că nimeni nu va avea grijă de ea”, a spus fiica victimei.

Citește și: O femeie de 41 de ani și-a pus capăt zilelor, la șapte ani după ce și soțul ei s-a sinucis

„A fost foarte rău. Trebuie să plătim chiria și alte lucruri, iar ea este singura care poate să lucreze și să ne ajute. Nu știm ce să facem”, a mai spus fiica femeii.

„Acest lucru înseamnă că nu putem lucra și trebuie să o îngrijim non-stop. Trebuia să fie externată pe 9 martie 2023, dar starea ei nu s-a îmbunătățit suficient pentru a fi externată încă, iar data externării a fost prelungită până la 15 martie 2023”, se arată în descrierea anunțului.

Drama Mioarei, o româncă bolnavă de cancer: serviciile sociale din Spania i-au luat fiica fără vreo explicație

Mioara este îngenuncheată de durere după ce autoritățile din Spania i-au luat, fără vreo explicație, fiica în vârstă de 14 ani. În urmă cu puțin timp, românca a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru cancer, iar José Antonio Sires, avocatul ei, s-a opus îndepărtării provizorii a copilei. Avocatul dă însă asigurări că dosarul a fost instrumentat "cu toate garanțiile legale și juridice".

Citește și: Un tânăr de 18 ani a fost găsit mort în camera lui. Acesta se plângea de oboseală

Mioara Mureșan, o mamă româncă care este stabilită în Spania de 17 ani, susține că serviciile sociale din Andaluzia i-a luat fiica în vârstă de 14 ani fără să-i dea vreo explicație.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si