Nepoata de 29 de ani stia ca matusa ei are bani stransi, este divortata, iar fiica ei este plecata in Anglia asa ca a pus la punct un plan prin care sa faca rost de bani de la femeia care ii era ruda si suferea de cancer in stadiu terminal. Tanara a aflat care este profilul de Facebook al fostului sot al matusei si i-a comunicat femeii ca un clan de interlopi din Marghita ii cere bani barbatului, iar ea se dadea drept fostul sot.

Ca sa o convinga pe matusa ca totul e real si periculos, tanara cu minte diabolica i-a trimis si o poza, luata de pe internet, in care era, chipurile, fostul sot, imobilizat la pat, cu un picior in ghips dupa ce a luat bataie de la interlopi.

Matusa speriata a depus imediat bani in contul pe care i l-a dat santajista. 1.800 de lei a dat initial, dar lucrurile au luat turnuri greu de imaginat si nepoata a stors-o de bani pe femeie. De sase ori i-a cerut bani si a ajuns sa ii spuna ca daca nu ii da sumele respective, interlopii o vor rapi pe fiica ei, care se afla in Anglia la munca si ca o vor obliga sa se prostitueze.

Numai ca nici ulciorul nu merge de multe

ori la apa si a venit ziua in care fiica s-a intors din Anglia, iar femeia i-a povestit toata nenorocirea, pe patul de spital. Au facut o reclamatie la politie, iar oamenii legii au prins-o pe santajista diabolica. Tanara a recunoscut totul, insa matusa a decedat in data de 22 iulie. 13.100 de lei luase femeia de la matusa ei si i-a restituit pe toti fiicei decedatei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Procurorii o cerceteaza pentru infractiunea de santaj, riscand o condamnare cu inchisoarea pentru faptele sale.

sursa: presasm.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si