Close sidebar
Close sidebar

O femeie a santajat-o pe matusa muribunda ca sa o stoarca de bani. Este infiorator ce plan diabolic a avut satmareanca

O femeie, in varsta de 29 de ani, din Tasnad, Satu Mare a pus la punct un plan diabolic si a santajat-o pe matusa ei muribunda ca sa o stoarca de bani. 13.000 de lei a scos tanara santajista in doua luni de zile, iar apoi totul a iesit la iveala.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nepoata de 29 de ani stia ca matusa ei are bani stransi, este divortata, iar fiica ei este plecata in Anglia asa ca a pus la punct un plan prin care sa faca rost de bani de la femeia care ii era ruda si suferea de cancer in stadiu terminal. Tanara a aflat care este profilul de Facebook al fostului sot al matusei si i-a comunicat femeii ca un clan de interlopi din Marghita ii cere bani barbatului, iar ea se dadea drept fostul sot. Ca sa o convinga pe matusa ca totul e real si periculos, tanara cu minte diabolica i-a trimis si o poza, luata de pe internet, in care era, chipurile, fostul sot, imobilizat la pat, cu un picior in ghips dupa ce a luat bataie de la interlopi.

Matusa speriata a depus imediat bani in contul pe care i l-a dat santajista. 1.800 de lei a dat initial, dar lucrurile au luat turnuri greu de imaginat si nepoata a stors-o de bani pe femeie.

De sase ori i-a cerut bani si a ajuns sa ii spuna ca daca nu ii da sumele respective, interlopii o vor rapi pe fiica ei, care se afla in Anglia la munca si ca o vor obliga sa se prostitueze.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Numai ca nici ulciorul nu merge de multe ori la apa si a venit ziua in care fiica s-a intors din Anglia, iar femeia i-a povestit toata nenorocirea, pe patul de spital. Au facut o reclamatie la politie, iar oamenii legii au prins-o pe santajista diabolica.

Tanara a recunoscut totul, insa matusa a decedat in data de 22 iulie. 13.100 de lei luase femeia de la matusa ei si i-a restituit pe toti fiicei decedatei.

Procurorii o cerceteaza pentru infractiunea de santaj, riscand o condamnare cu inchisoarea pentru faptele sale.

sursa: presasm.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI