O femeie de 22 de ani din Avrig, județul Sibiu, a fost salvată, marţi, de pompieri, după ce a ieşit în exteriorul balconului de la apartamentul său, situat la etajul al treilea, pentru a fugi întrucât avea un conflict cu soţul său. Ea s-a blocat însă în sârmele de rufe de la etajul inferior, fiind coborâtă de pompieri şi transportată la spital. Polițiștii fac cercetări în acest caz.

Citește și: Incendiu la etajul zece al unui bloc. O fată de 15 ani a fost ajutată de vecini să iasă din locuință

Potrivit Poliţiei Județene Sibiu, polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Avrig şi un echipaj de jandarmi din cadrul Grupei de Supraveghere şi Intervenţie Avrig au intervenit pentru aplanarea unei stări conflictuale între doi soţi din orașul Avrig.

Ce au transmis autoritățile

„Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a constatat că, în cursul acestei zile, între cei doi soţi ar fi izbucnit un conflict, femeia în vârstă de 22 de ani încercând să iasă din apartamentul situat la etajul 3 al unui bloc de locuințe prin exteriorul balconului, cu intenția de a se refugia într-unul dintre apartamentele de la etajele inferioare. Întrucât femeia s-a blocat în exteriorul apartamentului situat la etajul 2, la faţa locului a fost solicitată intervenția pompierilor şi a unui echipaj medical din cadrul ISU Sibiu”, a

transmis IPJ Sibiu.

sibiu

O femeie s-a aruncat de la etaj după o ceartă cu soțul.

[Sursa foto: Arhivă]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Femeia în vârstă de 22 de ani, care se blocase în sârmele pentru rufe, a fost salvată de pompieri şi predată echipajului SMURD pentru îngrijiri medicale.

Citește și: O mamă și-a ucis cu sânge rece ambii băieți, iar apoi s-a sinucis. Apropiații familiei nu înțeleg de ce a recurs femeia la un astfel de gest oribil: „Păreau complet normali, o familie fericită”

Femeia a fost transportată la UPU Sibiu conştientă, cu o ușoară hipotermie şi un traumatism cranio-cerebral.

Soţul acesteia, un bărbat în vârstă de 33 de ani, a fost găsit de poliţişti în interiorul apartamentului în care cei doi domiciliază.

Citește și: O tânără de 15 ani a fost adusă cu elicopterul în Capitală, după ce a căzut de la înălțime

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii situației de fapt şi aplicării măsurilor legale în consecință.

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de un bărbat din Caraș-Severin mamei sale, înainte de a dispărea fără urmă. Mai mulți voluntari s-au alăturat căutărilor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si