Femeia care spala olita in fantana din parc purta manusi, dar sustine ca olita era noua. O tanara din Iasi a filmat-o si a intrebat-o de ce face asa ceva, iar reactia femeii cu olita a fost total neasteptata. A inceput sa tipe si sa spuna ca ea spala o chestie noua, abia luata din magazin, care avea praf. Tanara care a filmat gestul a publicat imaginile pe un grup de pe o retea de socializare, unde oamenii au reactionat scandalizati de gestul femeii.

„Spal o chestie. Era curata. Era noua!!! N-ai inteles? Era murdara de praful din magazin”, a tipat femeia la tanara care a luat-o la rost. „Oamenii mai pun mainile pe acolo, doamna”, a replicat tanara. „Era noua!!! Nu intelegi? Era nefolosita”, a mai spus femeia. „Dar spalati-o acasa, doamna, nu in parc! E fantana publica”, i-a mai spus autoarea imaginilor care s-au viralizat pe internet.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Femeia i-a intors mai apoi spatele si si-a vazut de drum. Revoltata, tanara din Iasi a postat imaginile pe un grup de socializare. „Am ramas fara cuvinte!!! Urat, doamna, foarte urat. Dupa ce a spalat-o cateva minute bune, a sters-o cu servetelul si a venit sa o mai clpteasca o data, iar toata lumea se uita la ea cu dezgust. Ea are tupeu sa spuna ca era noua.

Am uitat sa o intreb de ce purta manusi daca era noua si o spala doar de praf….offf, mare scandal a facut dupa. Cand a plecat s-a intors si a scos limba la noi. Pacat ca am inchis camera”, a scris tanara care a publicat filmarea.

sursa: cancan.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si