Close sidebar
Close sidebar

O femeie a spalat olita copilului in fantana unui parc din Iasi. Reactia ei a fost incredibila atunci cand oamenii i-au spus ca nu e normal ce face

O femeie din Iasi a fost filmata in timp ce spala olita copilului in fantana unui parc public, iar cand oamenii au luat-o la rost si i-au spus ca nu e normal ce face, femeia a reactionat suparata si a spus ca olita era noua si ca ea spala doar praful din ea.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia care spala olita in fantana din parc purta manusi, dar sustine ca olita era noua. O tanara din Iasi a filmat-o si a intrebat-o de ce face asa ceva, iar reactia femeii cu olita a fost total neasteptata. A inceput sa tipe si sa spuna ca ea spala o chestie noua, abia luata din magazin, care avea praf. Tanara care a filmat gestul a publicat imaginile pe un grup de pe o retea de socializare, unde oamenii au reactionat scandalizati de gestul femeii.

„Spal o chestie. Era curata. Era noua!!! N-ai inteles? Era murdara de praful din magazin”, a tipat femeia la tanara care a luat-o la rost. „Oamenii mai pun mainile pe acolo, doamna”, a replicat tanara. „Era noua!!! Nu intelegi? Era nefolosita”, a mai spus femeia. „Dar spalati-o acasa, doamna, nu in parc! E fantana publica”, i-a mai spus autoarea imaginilor care s-au viralizat pe internet.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie care a fost prinsă de 400 de ori la furat din magazine își mai poate face cumpărăturile doar în 3 locuri din 3.200 km pătrați- antena3.ro

Femeia i-a intors mai apoi spatele si si-a vazut de drum. Revoltata, tanara din Iasi a postat imaginile pe un grup de socializare. „Am ramas fara cuvinte!!! Urat, doamna, foarte urat. Dupa ce a spalat-o cateva minute bune, a sters-o cu servetelul si a venit sa o mai clpteasca o data, iar toata lumea se uita la ea cu dezgust. Ea are tupeu sa spuna ca era noua.

Am uitat sa o intreb de ce purta manusi daca era noua si o spala doar de praf….offf, mare scandal a facut dupa. Cand a plecat s-a intors si a scos limba la noi. Pacat ca am inchis camera”, a scris tanara care a publicat filmarea.

sursa: cancan.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI