Close sidebar
Close sidebar

O femeie amărâtă și fără adăpost din Buzău a găsit pe stradă o pungă plină cu bani. Incredibil ce a urmat: "A venit un domn la mine și m-a întrebat"

O femeie amărâtă și fără adăpost din Buzău a găsit pe stradă o pungă în care se aflau 28.000 de lei. A luat banii, în doar două zile i-a cheltuit aproape pe toți, apoi a ajuns la poliție și a aflat că riscă să facă pușcărie. Ce s-a întâmplat, de fapt?

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O angajată a unei firme de asigurări a pierdut punga cu bani pe care ar fi trebuit să o predea unei colege. Deși în sacoșă erau 28.000 de lei, incidentul a fost anunțat la poliție abia două zile mai târziu. Inițial, buzoianca ce pierduse banii și-a trimis soțul să îi caute și abia apoi a apelat la oamenii legii. O femeie fără adăpost, care trecea întâmplător prin zonă, i-a găsit și, în loc să îi predea la poliție, i-a cheltuit aproape pe toți.

„A venit un domn la mine și m-a întrebat dacă am văzut ceva pe jos, că a pierdut nu știu ce și i-am spus că nu. M-a întrebat dacă am camere și i-am spus că nu am, să se ducă la doamna de vizavi, că doamnă are camere și poate se vede", a declarat un martor, citat de Pro TV.

Femeia din Buzău care a găsit punga cu bani i-a cheltuit, iar acum riscă pușcăria

Polițiștii au găsit-o pe cea care luase banii și au reținut-o. Este vorba despre o femeie fără adăpost, de 42 de ani, din Buzău. Din cei 28.000 de lei găsiți, ea mai avea doar 2.000. Le-a spus oamenilor legii că a cheltuit banii, nedorind să specifice pe ce anume.

Acum riscă o amendă usturătoare sau închisoare de la 1 la 3 luni. Situația este complicată pentru că, neavând vreun venit sau locuință, nu poate restitui cei 26.000 de lei.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: Cioban omorât în bătaie de patronul stânei la care lucra! Ucigașul din Buzău și-a lovit angajatul până când nu a mai mișcat

„Persoanele care își însuşesc bunuri găsite sau ajunse din eroare în posesia lor sunt cercetate conform art. 243 din Codul Penal în situația în care nu predau acele bunuri în termen de 10 zile autorităților pentru săvârșirea infracțiunii de însușirea bunului găsit sau ajuns în eroare la făptuitor”, a declarat, pentru sursa citată, Ane Marie Vrapciu, purtătorul de cuvânt al Poliției Buzău.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI