Femeia a inceput sa aiba dureri de cap de la varsta de 20 de ani, iar cu timpul au devenit de nesuportat. A ajuns la spital, suspecta de embolie.

„Am facut toate testele si tratamentele posibile, inclusiv acupunctura. Episoadele erau imprevizibile si durau chiar si pana la trei zile”, a poovestit femeia, potrivit Daily Mail.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Dupa numeroase tratamente, a facut un simplu test de intoleranta alimentara, cand a fost aflat ca ca trebuie sa elimine glutenul din alimentatia ei. Laptele si porumbul, produse pe care le consuma frecvent, ii provocau durerile de cap. A renuntat la alimentele care ii faceau rau si a scapat si de migrene.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si