Close sidebar
Close sidebar

O femeie care a avut migrene severe timp de 25 de ani a revenit la o viata normala dupa ce a renuntat la doua alimente

O femeie de 46 de ani din comitatul Lincolnshire, din estul Angliei, a avut migrene severe toata viata ei. Insa a revenit la o viata normala dupa ce a eliminat doua produse din alimentatia ei.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia a inceput sa aiba dureri de cap de la varsta de 20 de ani, iar cu timpul au devenit de nesuportat. A ajuns la spital, suspecta de embolie.

„Am facut toate testele si tratamentele posibile, inclusiv acupunctura. Episoadele erau imprevizibile si durau chiar si pana la trei zile”, a poovestit femeia, potrivit Daily Mail.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Dupa numeroase tratamente, a facut un simplu test de intoleranta alimentara, cand a fost aflat ca ca trebuie sa elimine glutenul din alimentatia ei. Laptele si porumbul, produse pe care le consuma frecvent, ii provocau durerile de cap.

A renuntat la alimentele care ii faceau rau si a scapat si de migrene.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI