Nu se știe cu certitudine dacă femeia de 61 de ani s-a înecat sau dacă a fost ucisă. Autoritățile au început cercetările și au deschis un posar penal in rem pentru neglijență în serviciu.

Citeste si: Crimă odioasă în Suceava! Un bărbat de 51 de ani a fost ucis de un tânăr de 28 de ani în fața a trei copii

Femeia de 61 de ani, din localitatea Melinești, Dolj, a dispărut din Spitalul de Neuropsihiatrie Craiova în data de 30 ianuarie.

Citeste si: Suceava: accident mortal produs de șoferul unui autotrailer cu volanul pe dreapta

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

„În cursul zilei de ieri (vineri – n.r.), politişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-o baltă din zona Valea Fetii, din Craiova, se află trupul unei persoane, care pare să se fi înecat. Din cercetările efectuate, politiştii au stabilit ca este vorba despre femeia de 61 de ani, din Melineşti, a cărei dispariţie a fost sesizată la data de 30 ianuarie.

În cauză, politiştii au dispus efectuarea necropsiei, cercetările fiind continuate în vederea lămuririi stării de fapt”, a spus Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Citeste si: Un copil de doi ani din Constanța a ajuns de urgență la spital! A căzut de la etajul doi al unui bloc

Totodată, o plângere penală împotriva angajaților spitalului a fost depusă și de familia femeii.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si