Dakota Lee susține că poate comunica cu spiritele și că l-ar fi văzut pe Iisus Hristos în timp ce se afla în biserică. Aceasta povestește cum că era credincioasă de mică, iar abia când a crescut a putut să vadă adevărata minune. Aceasta a devenit virală cu mărturisirile sale și spune că a văzut imaginea lui Iisus în timpul unei slujbe, dar ar fi văzut și întruchiparea Maicii Domnului.

Citește și: Miracol la biserica care a ars din Borșa. Sute de credincioși au mers să se roage

Tânăra a povestit că a văzut totul cu „ochii minții”, iar acest lucru nu este singurul care i-a arătat că are puteri speciale.

De atunci, femeia spune că viața i s-a schimbat radical și a mai dezvăluit că a văzut și raiul.

Citește și: Sfântul Mucenic Pantelimon 2022: Pe ce dată se sărbătoreşte?

Miracol la biserica care a ars din Borșa. Sute de credincioși au mers să se roage

Este minune în apropiere de Paște la biserica din Borșa care a ars chiar de Florii. Credința este acolo în continuare unde sute de enoriași și preotul s-au rugat împreună.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Sute de credincioși au mers la biserica  care a ars în ziua de Florii pentru a se ruga împreună cu părintele paroh.

O minune a făcut ca  focul să ocolească crucea bisericii și icoana cu răstignirea Mântuitorului Iisus Hristos.

Biserica din lemn de la Complex Borşa   chiar de Sărbătoarea Floriilor. La faţa locului au intervenit 2 echipaje din Borsa şi unul de la Vișeu.

Pompierii au localizat focul   însă din biserică nu a rămas nimic. Au mai fost suplimentate forțele cu încă două autospeciale, una dintre acestea de la ISU Bistrița.

Patru echipaje de pompieri au mers la incendiu pentru a stinge flăcările. 

Citește și:  Incendiu la sediul unui firme din Timișoara.Pompierii au intervenit

„S-a făcut curățenie aici, o organizare frumoasă, ca să putem oficia slujba. În fiecare seară am făcut Deniile și Prohodul Mântuitorului. A rămas din biserică Sfântul Antimis”,   a declarat preotul.

Citește și: Pentru ce se roaga o batrana de 88 de ani la Manastirea Dervent. Lucrul asta e atat de marunt, dar vorbele ei sunt atat de dureroase


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si