O tânără în scaun cu rotile din Craiova a avut parte de o experiență extrem de supărătoare într-o stație de autobuz din oraș. Femeia aștepta să urce în mijlocul de transport în comun, însă nu s-a așteptat niciodată să fie umilită chiar de șoferul acestuia.

În momentul în care autobuzul a ajuns în stație, tânăra l-a rugat pe șofer să îi deschidă rampa destinată persoanelor cu dizabilități, pentru a putea urca în vehicul.

femeie craiova, femeie dizabilitati, autobuz, sofer

Imaginile au ajuns virale pe TikTok.

[Sursa foto: Unsplash]

„Vă rog să coborâți sau scoateți rampa! Este în fișa dumneavoastră de obligații”, i-a spus tânăra, șoferului de autobuz.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Conducătorul auto pare însă că a ignorat-o total pe femeie. În loc să o ajute să urce în mijlocul de transport în comun, bărbatul a închis ușile și a plecat.

Citește și: VIDEO- Bătaie într-un autobuz din Baia Mare. Mai mulți călători și-au împărțit pumni și picioare, iar motivul este un mister

Mama femeii în scaun cu rotile a filmat situația, iar imaginile din stația de autobuz au ajuns în mediul online.

Ulterior, aceasta a anunțat ce s-a întâmplat și la Regia de Transport din oraș, care a deschis o anchetă în acest caz.

„Am identificat conducătorul auto care este în acele imagini și mai departe o să fie cercetare disciplinară, o să fie convocat și după aceea o să fie cercetat în comisia de disciplină”, a declarat Dan Tănăsescu – director RAT Craiova.

Citește și: VIDEO- Cinci persoane au murit după ce un autobuz a căzut de pe un pod, în centrul unui oraș cunoscut. Cum s-a petrecut tragedia

femeie craiova, femeie dizabilitati, autobuz, sofer

Regia de Transport Craiova a început o anchetă. 

[Sursa foto: Unsplash]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si