O femeie din Alabama, Statele Unite ale Americii, a avut parte de o experiență inedită atunci când și-a adus pe lume cei doi copii. Aceasta a avut o sarcină rară, „una la un milion”.

Tânăra mămică, în vârstă de 32 de ani, Kelsey Hatcher, a fost în travaliu timp de 20 de ore. Ea a născut o fetiță în cursul zilei de marți, iar miercuri a născut-o și pe a doua, la Spitalul Universitar Alabama din Birmingham (UAB).

Tânăra mămică a făcut o postare pe rețelele de socializare în care și-a înștiințat urmăritorii despre venirea pe lume a celor două fiice ale sale. În postare, femeia le-a mulțumit medicilor care au ajutat-o să nască, pentru profesionalismul și dăruirea de care au dat dovadă. Totodată, femeia a spus că ea și fetițele sale au ajuns acasă și se bucură deja de sărbătorile de iarnă.

kelsey

Femeia a aflat în timpul adolescenței că are două utere.

[Sursa foto: BBC]

Cum a reușit tânăra mamă să nască doi copii în două zile consecutive? 

Cele două fetițe ale lui Kelsey sunt gemene fraterne și au zile de naștere diferite. La vârsta de 17 ani, femeia a aflat că are uter dublu (uter didelphys), o anomalie congenitală rară ce afectează 0,3% dintre femei, iar șansele de a rămâne însărcinată în ambele utere sunt foarte mici.

Citește și: VIDEO- Universul magic din Laponia. Moș Crăciun îi primește în vizită în casa sa pe copiii cuminți

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În trecut, femeia a mai fost însărcinată de trei ori, însă doar cu câte un copil. Inclusiv de această dată, ea a crezut că va aduce doar un copil pe lume, însă una dintre ecografiile pe care le-a făcut i-au dovedit contrariul.

Medicii care i-au monitorizat sarcina femeii au spus că nu au existat probleme. Profesorul Richard David este cel care a supravegheat nașterea și a spus că fiecare copil a avut „spațiu suplimentar pentru creștere și dezvoltare”.

femeia care a nascut doua fetite in doua zile consecutive

Kelsey alături de soțul său, după ce le-a născut pe cele două fetițe.

[Sursa foto: BBC]

Kelsey a născut primul copil pe cale naturală, la data de 19 decembrie, în jurul orei 19:45, iar pe cel de-al doilea l-a născut prin cezariană, după mai mult de 10 ore, pe data de 20 decembrie, la ora 06:10, potrivit BBC.

Profesorul Richard Davis a spus că cele două fetițe se numesc gemene fraterne. Termenul este folosit atunci când fiecare copil se dezvoltă dintr-un oval separat, fertilizat de un spermatozoid diferit.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Campania „Dăruieste Crăciun” reîncepe! Flori și cei 6 frați ai ei au simțit magia Crăciunului pentru prima dată

„Până la urmă, au fost doi bebeluși în aceeași burtă, în același timp. Numai că au avut apartamente diferite”, a spus medicul.

Astfel de cazuri de naștere sunt foarte rare. În anul 2019, un medic din Bangladesh a declarat pentru BBC că o femeie a născut copii gemeni la aproximativ 4 săptămâni distanță unul de celălalt și că primul a venit pe lume prematur.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si