O femeie din județul Iași, cunoscută cu un handicap sever, a murit după ce locuința i-a fost cuprinsă de flăcări. Aceasta, în vârstă de 64 de ani, nu a avut nicio șansă, asta pentru că nu se putea deplasa. Rudele i-au sărit în ajutor, însă nu puteau să se apropie de ea din cauza focului.

Citește și: Zeci de persoane au fost evacuate dintr-un bloc, în urma unui incendiu puternic

Rudele nu au putut să intervină, deoarece femeia era înconjurată de flăcări

Tragedia a avut loc în comuna Mironeasa, după miezul nopții. Femeia locuia fratele ei, iar în noaptea când a izbucnit incendiul a dormit cu lumina aprinsă.  

„Era ora 2, m-am trezit cu fum în casă. Când am dat afară, era fumul înaltul cerului. Când am deschis ușa, a dat foc peste mine. Nu puteam să intru să o salvez că era foc.”, spune cumnata femeii.  

Oamenii au sunat la 112 și au încercat să oprească incendiul până la sosirea echipajelor.  

Citește și: VIDEO- Zeci de persoane rănite după ce un bărbat din Vâlcea și-ar fi dat foc în garsonieră

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„Avea grijă de ea de zece ani, s-a întâmplat cu scurtul ăsta, un accident. Se poate întâmpla la orișicine.”, adaugă verișoara femeii.  

„Am scos copiii, am ieșit repede afară și am fost în spate.

Când am văzut ce e acolo, am spus 'du-te fuga și pune robinetul'. Acolo era o vâlvătaie mare, focul era aproape stins.”, a anunțat fratele victimei.  

Zeci de persoane rănite după ce un bărbat din Vâlcea și-ar fi dat foc în garsonieră

Mai mulți locatari au fost în stare de panică după ce un incendiu a izbucnit la o garsonieră situată la etajul al treilea.

Una dintre victime se află în stare gravă după ce a suferit mai multe arsuri pe suprafaţa corpului. Ultimele informații arată că, garsonierele de la etajul al treilea și al patrulea au fost inundate cu fum, în timp ce una a ars în totalitate.

Momentan, oamenii legii continuă evaluările și verificările în urma tragediei, fiind luată în considerare relocarea persoanelor care au rămas fără acoperiș deasupra capului. 

Citește și:  O femeie a fost rănită după ce butelia din bucătărie a explodat

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Potrivit ISU Vâlcea, la fața locului au intervenit două autospeciale de stingere cu apă și spumă (ASAS), o autoplatformă, un echipaj de Descarcerare, un echipaj ATPVM cu doi ofițeri și 17 subofițeri din cadrul Gărzii de Intervenție Râmnicu Vâlcea, fiind nevoie de aproximativ o oră pentru lichidarea focului.

Citește și:  Incendiu puternic la acoperişul unui bloc din Drobeta Turnu Severin. Pompierii au intervenit

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si