Potrivit bzi.ro, totul s-a intamplat in comuna ieseana Sipote.

Victima este o tanara de 30 de ani cu probleme mintale. Ea i-a povestit mamei sale ca barbatul, in varsta de 22 de ani, a ademenit-o intr-o curte abandonata si acolo au avut raporturi intime.

"Fata mi-a povestit ce s-a intamplat. Eu am incremenit, nu mi-a venit sa cred. Nicoleta are probleme cu capul, are mintea unui copil de 4-5 ani. Este foarte credula. Ea pentru ceva dulce sau pentru un suc este dispusa sa faca orice. Si-a batut consilierul joc de ea. Nu se poate asa ceva! Sa mearga la puscarie!", a declarat Argentina Bardita, mama tinerei.

"Eu am vazut ca Nicoleta a iesit din curtea aia parasita si consilierul la fel. Am intrebat-o pe fata ce a facut acolo, dar nu mi-a spus nimic. Eu il cred in stare pe barbatul asta pentru ca odata s-a dat si la fata mea, dar nu a reusit sa profite de ea", a declarat Maricica, o vecina de-a fetei.


Politistii au deschis deja o ancheta. "Politistii au fost sesizati despre faptul ca o tanara ar fi fost agresata de catre un barbat. Se fac cercetari pentru stabilirea intregii situatii de fapt", a precizat Adina Lupu, purtator de cuvant al Inpectoratului Judetean de Politie (IPJ) Iasi.

Mama fetei spune ca este dispusa sa mearga pana in panzele albe pentru a-i face dreptate fetei." Fata este vai de capul ei, este bolnava. Ea a mai fost agresata odata de un derbedeu cand avea 19 ani, iar acum din nou. Eu cred ca povestea este mai veche. A profitat de mai multe ori de ea vecinul asta care mai este si consilier local. O chema pe la el sa culeaga prune si nu mai stiu ce. Sigur si-a mai batut joc de ea. Nu il iert niciodata! Sunt atatea femei si el a profitat de un copil", a completat mama fetei.

" Fata mi-a povestit ca vecinul asta s-a jucat cu sanii ei si apoi a facut normal. Nu imi vine sa cred! Eu sunt terminata. Acum cand ma gandesc ca s-ar putea sa fie insarcinata... nu stiu ce sa mai fac", a completat mama Nicoletei.

Consilierul a declarat ca nimic nu este adevarat.

 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si