Close sidebar
Close sidebar

O femeie cu probleme mintale, batjocorita si abuzata de un consilier local din Iasi. Tanara plange si crede ca e insarcinata

Un consilier local din Iasi este acuzat de agresiune de catre o tanara de 30 de ani, care a ramas si insarcinata. Femeia a povestit cu lux de amanunte la ce a supus-o barbatul si unde s-a petrecut agresiunea.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit bzi.ro, totul s-a intamplat in comuna ieseana Sipote. Victima este o tanara de 30 de ani cu probleme mintale. Ea i-a povestit mamei sale ca barbatul, in varsta de 22 de ani, a ademenit-o intr-o curte abandonata si acolo au avut raporturi intime.

"Fata mi-a povestit ce s-a intamplat. Eu am incremenit, nu mi-a venit sa cred. Nicoleta are probleme cu capul, are mintea unui copil de 4-5 ani. Este foarte credula. Ea pentru ceva dulce sau pentru un suc este dispusa sa faca orice. Si-a batut consilierul joc de ea. Nu se poate asa ceva! Sa mearga la puscarie!", a declarat Argentina Bardita, mama tinerei.

"Eu am vazut ca Nicoleta a iesit din curtea aia parasita si consilierul la fel. Am intrebat-o pe fata ce a facut acolo, dar nu mi-a spus nimic.

Eu il cred in stare pe barbatul asta pentru ca odata s-a dat si la fata mea, dar nu a reusit sa profite de ea", a declarat Maricica, o vecina de-a fetei.

Politistii au deschis deja o ancheta. "Politistii au fost sesizati despre faptul ca o tanara ar fi fost agresata de catre un barbat. Se fac cercetari pentru stabilirea intregii situatii de fapt", a precizat Adina Lupu, purtator de cuvant al Inpectoratului Judetean de Politie (IPJ) Iasi.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Mama fetei spune ca este dispusa sa mearga pana in panzele albe pentru a-i face dreptate fetei." Fata este vai de capul ei, este bolnava. Ea a mai fost agresata odata de un derbedeu cand avea 19 ani, iar acum din nou. Eu cred ca povestea este mai veche. A profitat de mai multe ori de ea vecinul asta care mai este si consilier local.

O chema pe la el sa culeaga prune si nu mai stiu ce. Sigur si-a mai batut joc de ea. Nu il iert niciodata! Sunt atatea femei si el a profitat de un copil", a completat mama fetei.

" Fata mi-a povestit ca vecinul asta s-a jucat cu sanii ei si apoi a facut normal. Nu imi vine sa cred! Eu sunt terminata. Acum cand ma gandesc ca s-ar putea sa fie insarcinata... nu stiu ce sa mai fac", a completat mama Nicoletei.

Consilierul a declarat ca nimic nu este adevarat.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI