O femeie care a dispărut fără urmă săptămâna trecută a fost găsită de autorități, într-o pădure din Harghita. Este ireal ce a putut spune polițiștilor, care au căutat-o neîncetat, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro.

Găsită în pădure, teafără, la o săptămână de la dispariție

Alerta dispariției femeii a fost dată pe 17 iulie. Cel care a sesizat autoritățile a fost chiar fratele femeii.

Acesta a explicat polițiștilor că sora sa, în vârstă de 43 de ani, a plecat la primele ore ale dimineții către Vârful Liban, de la casa de vacanță la care erau cazați și nu s-a mai întors.

Citește și: Primele dovezi palpabile în "dispariția secolului". Ce s-a întâmplat cu fetița de 3 ani, Madeleine McCann, "intrată în pământ" cu 17 ani în urmă?

Foto simbol- femeie pe munte

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Autoritățile au început imediat căutările. La misiuni au participat și salvamontiștii, iar autoritățile au dispus și darea acesteia în urmărire națională.

În urmă cu o zi, la șapte zile de la dispariție, femeia a fost găsită în pădurea Carierei Suseni, din localitatea Ciumani. Aceasta a declarat polițiștilor că plecarea sa a fost voluntară și că în zilele cât a lipsit s-a aflat în mai multe zone din pădurea Liban.

Citește și: A fost găsit mort! Unde l-au descoperit salvatorii după cinci zile de căutări pe prezentatorul TV, dr. Michael Mosley, intrat în "gură de șarpe" pe o insulă din Grecia

Foto simbol- polițist

[Sursa foto: istockphotos]

"Ieri (miercuri- n.r.), în jurul orei 19,30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Gheorgheni au identificat o persoană dată dispărută din 17 iulie. Femeia a fost găsită în zona Carierei Suseni, din localitatea Ciumani. La momentul identificării, aceasta le-a declarat poliţiştilor că a plecat voluntar şi că, de la data dispariţiei, a rămas în zone necunoscute din pădurea Liban. La data de 17 iulie, Poliţia Municipiului Gheorgheni a fost sesizată de către un bărbat care a declarat că sora sa, Bodo Julianna, de 43 de ani, a plecat în jurul orei 06,00 din zona Vârful Liban, de la o casă de vacanţă, şi nu s-a mai întors. În urma sesizării, poliţiştii au demarat imediat verificările necesare pentru identificarea persoanei şi au dispus darea acesteia în urmărire la nivel naţional", a transmis Biroul de Presă al IPJ Harghita.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si