Charity Wilson, 33 ani, s-a îndrăgostit iremediabil de David, un bărbat de 65 de ani. Oamenii au fost reticenți cu privire la povestea de dragoste a celor doi și i-au judecat, însă ce a urmat, întrece orice scenariu de film.

Citeste si: Tragedie fără margini într-o familie din Ploiești. Un bebeluș de șase luni a murit. Mama îndoliată spune că „Putea fi salvat!”

Cei doi s-au cunoscut la o adunare organizată de o comunitate creștină. Lumea a aruncat cu vorbe grele în cei doi, ba mai mult, s-a vehiculat că David ar avea bani mulți, acesta fiind, de fapt, motivul pentru care tânăra de 33 de ani s-ar fi îndrăgostit de el. Însă David nu este decât un bărbat normal, fără prea mulți bani, iar Charity susține că s-a îndrăgostit sincer de el.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Astfel, la numai 3 săptămâni de relație, când nimeni nu se aștepta, cei doi s-au logodit, iar după 8 luni s-au căsătorit.

Din fericire, se pare că există și astfel de povești. Cei doi sunt împreună în continuare, au doi copii frumoși și sunt la fel de îndrăgostiți ca la început.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si