Astăzi, 12 noiembrie, polițiștii orădeni au fost sesizați, în urma unui apel la 112, că o persoană ar fi căzut de la etajul 9 al unui bloc din municipiul Oradea.

O femeie din Oradea a căzut de la etajul 9 al unui bloc din Oradea

„Duminică, 12 noiembrie a.c., la ora 14.33, poliţiştii orădeni au fost sesizaţi, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U.

112, că o persoană ar fi căzut de la înălțime, de la etajul 9 al unui bloc de locuințe de pe strada Oneștilor din municipiul Oradea”, au transmis autoritățile.

De asemenea, la fața locului s-au deplasat polițiștii de la Ordine Publică, cei de la Biroul de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea și specialiști criminaliști care au identificat victima ca fiind o femeie de 38 de ani, din Oradea.

Femeia a fost găsită decedată

Femeia a fost găsită decedată

[Sursa foto: DSU]

Citește și: "Cred că a reacționat la nervi!" Soția primarului care si-a pus capăt zilelor a murit înainte de a-și împlini marele vis. Nu depresia i-a pus capac. Dezvăluiri exclusive

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Poliţiştii de ordine publică orădeni, cei ai Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea și specialiști criminaliști s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi au identificat persoana respectivă ca fiind o femeie de 38 de ani, din Oradea”, au mai precizat polițiștii.

Medicii au declarat decesul victimei de 38 de ani

La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj de salvare, însă, în ciuda eforturilor medicilor, femeia a fost declarată decedată.

„Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, aceasta a decedat la fața locului. Cauza decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei”, a mai transmis Poliția.

Polițiștii continuă cercetările

Polițiștii continuă cercetările

[Sursa foto: Facebook/ Poliția Capitalei]

Citește și: Tragedie în Botoșani! Un tânăr s-a spânzurat pentru că fratele nu l-a invitat la nuntă

Pentru moment nu există suspiciunea că femeia ar fi fost victima vreunei infracțiuni, însă, polițiștii din Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror, pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs tragicul eveniment.

„În acest moment nu există suspiciunea că femeia ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

Polițiștii orădeni continuă cercetările sub supravegherea unui procuror, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor producerii nefericitului eveniment”, au mai explicat autoritățile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si