O zi la scăldat s-a încheiat tragic pentru o familie din Timiș. Totul s-a petrecut în zona localității Bazosu Vechi din Timiș, în apropiere de Timișoara.

Întreaga familie se afla pe malul râului când femeia în vârstă de 38 de ani și cele două fiice, de 13, respectiv 15 ani, au intrat în apă. La un moment dat oamenii care se aflau pe mal au observat că cele trei nu mai ies la suprafață și au sărit să le salveze.

Citește și: VIDEO Adolescentă de 16 ani, în stare critică după ce s-a urcat pe tren pentru a-și face un selfie. Arădeanca, transferată de urgență la București, cu arsuri de 80% pe suprafața corpului

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

mama moarta, femeie inecata, timis

Cele două fete au fost aduse la mal, dar pentru mamă a fost prea târziu 

Oamenii au sunat la 112 și au intrat în apă. Au reușit să le scoată la timp pe cele două fete, dar nu și pe mama acestora. Femeia s-a stins sub ochii întregii familii. Autoritățile care au venit la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul. Polițiștii au deschis un dosar penal.

„La data de 9 august a.c., în jurul orei 15:57, poliţiştii oraşului Recaş au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 38 de ani şi 2 minore, în vârstă de 13 şi 15 ani ar fi fost la scăldat în râul Timiş, în apropierea localităţii Bazoşu Vechi, iar acestea nu ar mai fi ieşit la suprafaţă.
Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, acestea fiind găsite de către apropiaţii familiei cu care se aflau şi aduse la mal.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Timiş.

Citește și: Amendă record pentru un bărbat din Timișoara! Totul a pornit de la o canapea

mama moarta, femeie inecata, timis

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si