Close sidebar
Close sidebar

O femeie de 40 de ani s-a filmat in timp ce intretinea relatii intime cu trei baieti de 14 ani. Ce pedeapsa a primit

O femeie de 40 de ani care s-a filmat in timp ce intretinea relatii intime cu doi baiati de 14 ani a fost condamnata la doi ani si jumatate de inchisoare.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Beverley Tiller a intretinut relatii sexuale cu trei baieti de 14 ani, in timpul unor petreceri tinute acasa la ea acasa, unde se consumau bauturi alcoolice si droguri.

Potrivit procurorilor, scenele s-au desfasurat pe parcursul mai multor luni, in 2008, cand femeia avea 30 de ani. Tinerii nu au depus nicio plangere impotriva femeii, insa abuzul a iesit la iveala in 2015.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Dupa ce a fost arestata, Tillyer a negat acuzatiile spunand ca ea a fost violata de cei trei baieti, potrivit Daily Mail. In cele din urma, ea a pledat vinovata.

Una dintre victime a dezvaluit ca abuzul i-a adus o defaimare a familiei, in timp ce alt baiat a precizat ca acest lucru i-a afectat increderea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI