Tragedie fără margini într-o familie din Sebiș. O femeie de 41 de ani și-a pus capăt zilelor la șapte ani după ce și soțul ei a recurs la același gest. Alarma a fost dată miercuri, în jurul orei 15.30, chiar de fiul femeii, aflat la vârsta adolescenței. Acesta este cel care și-a găsit părinții morți în ambele tragedii.

Citește și: Un tânăr de 18 ani a fost găsit mort în camera lui. Acesta se plângea de oboseală

Autoritățile au intervenit pentru scoaterea femeii aflate în baia locuinței. Aceasta a fost găsită spânzurată de calorifer.
Echipajul de ambulanță sosit la fața locului nu a putut face altceva decât să constate decesul acesteia.

Citește și: Moarte învăluită în mister: doi tineri au fost găsiți spânzurați, sprijinindu-se unul pe celălalt, în pădure

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Femeia nu s-ar fi aflat la prima tentativă de sinucidere. Acum câțiva ani, ar mai fi încercat să își pună capăt zilelor, însă fiul ei a găsit-o la timp și a fost salvată. Aceasta ar fi fost în depresie după sinuciderea soțului ei și nu și-ar mai fi urmat tratamentul.
Din păcate, un băiat a rămas acum orfan de ambii părinți. Sperăm să găsească puterea să meargă înainte, să aibă în jurul său oameni care să-l ajute să facă față acestei cumplite încercări.

Citește și: Un bărbat din Brașov a amenințat cu moartea o angajată, dar și pe colegii acesteia. Individul a fost reținut

Moarte învăluită în mister: doi tineri au fost găsiți spânzurați, sprijinindu-se unul pe celălalt, în pădure

Sfârșit tragic pentru doi tineri care au fost găsiți spânzurați într-o pădure din Shenley, Anglia. Charlie Eccleston de 19 ani și Zaiga Gravenieks de 20 ani au dispărut în noaptea de Halloween.

Potrivit mamei lui Charlie, cei doi au trăit împreună, au murit împreună și  au fost înmormântați împreună, după cum și-au dorit.  

În urma autopsiei s-a descoperit faptul că cei doi au murit prin asfixie și că aveau urme de cocaină și  canabis  în organism. 

Citește și:  Rapper-ul Moș Martin- plângere penală pentru agresiune

Charlie avea probleme mintale încă de la vârsta de 12 ani, iar Zaiga a fost diagnosticată cu anorexie și boala Asperger. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cei doi și-au făcut o inimă-simbol în pădure, pe care au scris cu spray cuvintele „spre eternitate” și „4 Ever”. 

Citește și: O tânără de 22 de ani s-a mutilat singură cu ciocanul și a mințit că a fost traficată. A primit 8 ani de închisoare pentru "delir"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si